2777
2789
عنوان

من اعتقاد نداشتم به این چیزا

1031 بازدید | 60 پست

یه بار اتفاقی یه جایی کسی رو دیدم که ادعا میکرد ستاره شناسه و طبق ستاره ها میتونه آینده رو پیش بینی کنه.

(فالگیر نبود)

بهم گفت توی این منطقه خون می بینه. وقتی باهاش صحبت کردم دقیقا عید بود. من حرفشو باور نکردم. ته دلم گفتم برو بابا. گفت توی بازه ی زمانی بهار تا پاییز یه اتفاقی میوفته. شاید جنگ.

و واقعا جنگ شد🤦🏻♀️

بعدشم گفت یه اتفاقی هم توی زمستون میوفته.

کلا کشور ما از این اتفاقات کم ندیده. ولی الان که فکر میکنم چقدر دقیق گفت. نکنه واقعا یه چیزایی میدید؟!🤦🏻♀️

شما تا حالا ستاره شناس دیدید؟ اصلا ستاره شناسی چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچیزی ک گفتی رخ داده خوب میپرسیدی بعد زمستون چخبره اونو نگف ؟؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

خب دقیق تر پرس و جو میکردی الان تکلیفمونو بدونیم😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هرچیزی ک گفتی رخ داده خوب میپرسیدی بعد زمستون چخبره اونو نگف ؟؟

من اصلا حرفشو باور نکردم که بخوام چیزی بپرسم

فقط اینا رو گفت و گفت طلسم و دعا و موکل و... الکیه. فقط با ستاره شناسی میشه پیش بینی کرد