2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا نمیدونم. ولی حس میکنم پوستم حساسه

آخه گلم اینجوری که نمیشه باید بفهمی تا زمانی که نفهمی هر آبرسانی استفاده کنی ممکنه اینجوری واکنش بده بهش! بیا من یه راه حل دارم ببین پوسته خشک پوسته گوشته میشه حالت کشسانی داره! پوست مختلط پیشونی بینی و چونه چربه و بقیه خشک! دیگه پوست چرب کلا چربه با منافظ زیاد و جوش! دیگه آها پوست حساس قرمز میشه زود به زود و خانواده اسید ها حساسه اینم بگم پوست خشک خیلی کمتر جوش میزنه از بقیه نوعه پوست ها خب با توضیحاتی که بهت دادم الان نوعه پوستت چیه؟

خب این پوستت مختلطه حساسه! باید روتین جدا جدا داشته باشی! تا خوب بشه!

گلم الان پوستم حساسه سرم استفاده نکنم آخه منافذ زیاد دارم

و آبرسان قوی نزنم ؟؟؟روش زده پوست نرمال

گلم الان پوستم حساسه سرم استفاده نکنم آخه منافذ زیاد دارمو آبرسان قوی نزنم ؟؟؟روش زده پوست نرمال

ببین واسه پوسته حساس باید ترمیم کننده بزنی! تا سد دفاعی پوستت ترمیم بشه اصلا هم از خانواده اسید ها استفاده نکن! مثلا رتینول، نیاسینامید و...

منافذ هم با پاک کننده از بین میره درسته آبرسان هم بی تاثیر نیست اما یه پاک کننده یا بالم پاک ککنوه آرایشی میتونه خوب باشه برای پاکسازی منافذ عزیزم پوستت ترکیبی از پوسته چرب و خشک و حساسه! باید مراقبت کنی چنین پوست هایی بیشتر نیاز به مراقبت دارن الان بیشتر از ضد آفتاب و یه ترمیم کننده خوب استفاده کنی بهتره! ترمیم کننده ای که آبرسان باشه صد آفتاب هم به نوبه خودش آبرسانی داره!

اینایی که میگم بی تجربه نمیگم

خودم پیجر محصولات مراقبت پوستی با ارسال از کره جنوبی دارم واسه همینه! در روز هزارتا دایرکت میگرفتم قبل از قطع شدنه اینترنت واسه مشاوره پوستی تا حد امکان هم اگه دستت میرسه روتین کره ای کم کم شروع کن چون محلات کره ای مثله هیچ محصولی نیست واقعا عالیه نمیگم چون چون خودم شاپ دارم بیام تعریف کنم واقعا میگم محصولات پوستیش فوقالعادس! همین