2777
2789

خواهرم سه هفته س عقد کرده

خواهر تنیم نیس

بعد چندین بار به من گفته بود من تو انتخاب شوهر مثل تو عجله نمیکنم(من کل عیب های کشوهرم داره اینکه بد بدهنه یکم یکمم، و خیلیم اهل رفت و آمد نیست همین)

ولی خداییش خیلی دست دلباز و مهربونه بارها از بیرون برای خانوادم غذا گرفته هوای خانواده مو خیلی داره خدایش

بعد من از طریق ی بنده خدایی شنیدم زن بابام رفته تو فامیل گفته این پسره(دامادش) هرشب و هر روز خونه ماعه دیگه نمیدونم چیکار کنم خیلی خیلی پروعه توقع غذای خوب داره

و اینکه این هفته رفتن صبحانه بیرون با خواهرم کله پاچه بخورن بعد خواهرم گفته دوست ندارم خواهرمو بیرون گذاشته

خودش رفته خورده بعد برای خواهرمم ی لپ لپ گرفته و اوردش خونه

خودشم رفته سرکار

حالا خواهرم بخاطر اینکه خورد نشه جلوی من

به من نگفته اصلا

با اینکه بخدا من خوشحال نمیشم اصلا

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خواهرات باز اون حرفا رو تکرار کرد حتما اینا رو به روش بیار

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

انتظار نداشته باش همه همه چیزشونو بهت بگن خواهر خود من چصناله هاشو میاره برای ما بعد تو گوشیش عکس رستوران دیدم بخدا خوشحال شدم گفتم کی رفتین گفت چرا زدی عکس بعدی بی تربیت پیچوند ولش کن

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است

ول کن بابا دمبال این حرفا نباس

مهم خودتی ک از همسرت راضیی

باید تعادل رعایت کرد ک فک میکنم همسرت اینجوریه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

نکنه حسودیش میکرده بهت اینجوری میگفته

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷