راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
البته خیلی ارزش دیدن نداره بیشتر هیجانیه اتفاقا یکی از بازیگرای موش هم توش بازیکرده . البتهمنم خیلی ایرانی نمیبینم . دنبال یه مینی سریال یا یه فیلم خوبمم که امروز ببینم پیشنهادی چیزی؟
چشم اون حـسـود افـغـانی از حـدقـه دربیاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ولی اگه از حدقه درنیاد عکس شناسنامشو که هممون داریم تاپیک میزنم میذارم تو سایت 🤣 اونوقت دیگع از حدقه در میاد 🤣🤣🤣
شما نبودی که دیشب گفتی نه من نه تو...باز اومدی تاپیکم که چی
هنوزم میگم کله شق
چشم اون حـسـود افـغـانی از حـدقـه دربیاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ولی اگه از حدقه درنیاد عکس شناسنامشو که هممون داریم تاپیک میزنم میذارم تو سایت 🤣 اونوقت دیگع از حدقه در میاد 🤣🤣🤣
برو با پسرعموت من هیچکاره ام اصن ایرانم نیستم دفعه دیگ مسائل خانوادگیتو تو سایت پهن نکن
داستان من با اون خیلی وقته تموم شده
من با خود تو کار داشتم گلی