2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم

388 بازدید | 18 پست

اختلاف داریم یک ماه و خورده ای هست خونه بابامم

ازش شکایت کرده بودم رفتیم حل اختلاف

انقد اونجا چرت گفت و دروغ بست به من و هر حرف ریز و خصوصی رو مطرح کرد که حالم خیلی بد شده

اونجا بهش گفتن مقصره و بیاد دنبالم اما نمیاد و هیچ تماسی نمیگیره

از حل اختلاف که اومدیم بیرون با ماشین از کنارم گاز داد رفت

خیلی فکرم درگیره که چرا انقد دربارم بدگویی میکنه اونم به دروغ🤦🏻♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قید همچین ادمیو بزن ..ازین برات شوهر دیگه در نمیاد .بدتر میشه که بهتر نمیشه

آره میدونم همش فکر میکنم و خیلی ناراحتم وگرنه قیدشو ک زدم چون اصلا عقل نداره نمیفهمه زندگی چیه

تموم هم نمیکنه تازه دادخواست تمکین زده دادگاهش اسفنده

بسپارش بخدا ..به وقتش چوبشو خواهد خورد ..دیدم ازینجور موجودات

آره همین کارو میکنم البته قانونی هم پیگیرش هستم از نظر مهریه و اینا هیچی نمیبخشم سر همونم بیشتر لج کرده

اصن نمیفهمم چشه هر حرف کوچیکی از منو ی داستان بزرگ جلوه میده دهن بین دهن لق عصبی فحاش و از همه بدتر خودشو عاری از هر اشتباهی میبینه

آره خودشو نشون نمیداد که معمولی و حتی خوب نشون میداد آرع واقن گرفتار شدم خدا نجاتم بده همین

چی بگم اطراف مام هرچی طلاق بود بیشترش سنتی ازدواج کرده بودن مال شما هم انشالله خوب میره دیگه اگه باهات نمیسازه طلاق بگیر حل اختلاف واسه چی؟

چی بگم اطراف مام هرچی طلاق بود بیشترش سنتی ازدواج کرده بودن مال شما هم انشالله خوب میره دیگه اگه باه ...

طلاق دست مرده من اگه درخواست بدم از نظر حقوقی ب ضررم تموم میشه

چ میدونم خودشونو مسخره کردن من شکایت کردم ازش بابت فحش و کتک فرستادن حل اختلاف تازه تموم نشد گفتن یک جلسه دیگه ام بیاین