2777
2789
عنوان

بیایید بگید تا حالا چه حاجت‌های گرفتید از چیا

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 58 پست

نمازشب

حاجت ازدواج

حاجت فرزندگرفتم

۱۴۰۲/۶/۱۶                                        خدایا ۲۱ روز به تولد۳۰ سالگیم مونده خودت بزرگترین هدیه زندگیمونوبهمون بده صحیح وسالم ...ومارو به مقام زیبایه مادروپدر برسون  آرسام مَن. منوپدرت بی صبرانه منتظرتیم ❤❤دلم خیلی روشنه .......         خدایا شکرت ۲۹آبان بی بی چکم مثبت شد خدایافرزندم رو به تومسپارم وسلامت ازتومیخوامش💙💙 قندعسل مامان برایه درآغوش گرفتنت لحظه شماری میکنم عشق مامان💙💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از زیارت کربلا حاجت خیلی بزرگ گرفتم ، از چله زیارت عاشورا هم چند تا حاجت گرفتم

خوش به حالت من با هزاران امید رفتم کربلاولی هنوز حاجتمو نگرفتم .میگن باید زیر قبه دعا میکردی

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
😂🤣آیه الکرسی رو عشقی جواب میده من شوهر اولم روزی 7تا خوندم بد نبودااا ولی خوبم نبود دومی رو روزی 7 ...

ااا من حفظ نیستم کامل آیه الکرسی رو😂

امتحان میکنم خبرشو میدم اینجا✌🏻

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
زیر قبه کجا میشه دقیقا؟

نمیدونم چند روز پیش اینجا بهم گفتن کاش زیر قبه دعا میکردی رد خور نداره میخواستم برم نت ببینم قبه کجا میشه فعلا نت نیومده

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
میشه توضیح بدید

از روز یکشنبه شروع میکنی و نیت میکنی برای اون حاجتی که داری

روز اول ۱۰۰ تا بسم الله الرحمن الرحیم

روز دوم ۲۰۰تا

روز سوم ۳۰۰ تا

......

تا ۴۰ روز

روز چهلم باید ۴۰۰۰ تا بسم الله الرحمن الرحیم بگی

مامان من هردفعه چله بسم الله گرفت و از قلبش نیت کرد توی دو هفته نتیجه داده خیلی حاجت میده اگر وسط چله حاجت روا شدی حتما باید چله رو تا آخر ادامه بدی

از روز یکشنبه شروع میکنی و نیت میکنی برای اون حاجتی که داری روز اول ۱۰۰ تا بسم الله الرحمن الرحیم رو ...

وضو باید داشته باشی ؟حتما یکشنبه باشه

فقططططط بسم الله باید بگی یا بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم ؟