2777
2789
عنوان

بیایید بگید تا حالا چه حاجت‌های گرفتید از چیا

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 58 پست
زیارت عاشورا ؟

نه عزیزم رفتم کربلا

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
من از زیارت کربلا حاجت خیلی بزرگ گرفتم ، از چله زیارت عاشورا هم چند تا حاجت گرفتم

یعنی نذر کردی بری کربلا

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نماز شب انواع حاجت های تحصیلی رو گرفتم واسه شغل هر موقع با امام زمان درد و دل کردم یه پیشنهاد شغل ...

عزیزم میشه بوپرسم از نماز شب چه حاجت های تحصیلی ایدگرفتی؟ چون منم حاجت تحصیلی بزرگ دارم

😍

استارتر ببخش که تو تاپیکت پست می ذارم سهمیه تاپیک من تموم شده😢

هرکس پست منو می بینه خواهش می کنم دعا کنید دوستم سالم باشه هفت روزه ازش بی خبرم التماستون می کنم 😭😭😭

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین، اکشف کربی بحق أخیک الحسین میشه به نیت حاجتم بخونید

از نماز شب انواع حاجت های تحصیلی رو گرفتم واسه شغل هر موقع با امام زمان درد و دل کردم یه پیشنهاد شغل ...

😂🤣آیه الکرسی رو عشقی جواب میده من شوهر اولم روزی 7تا خوندم بد نبودااا ولی خوبم نبود دومی رو روزی 70تا خوندم عالیه عالی

چله بسم الله چند بار حاجت گرفت مامانم آیه الکرسی برای امام زمان خوندم موثر بوده

میشه توضیح بدید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

من زیازت عاشورا حق شناس حاجت کربلا گرفتم

واقعا سخت ومحال بود تو اون شرایطی ک من حاجت گرفتم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

عزیزم میشه بوپرسم از نماز شب چه حاجت های تحصیلی ایدگرفتی؟ چون منم حاجت تحصیلی بزرگ دارم

کنکور کارشناسی ، ارشد و دکتری دقیقا همون رشته و دانشگاهی که دوست داشتم قبول شدم در حالی که فکرشم نمیکردم🥲

واسه دفاع ارشدم اصلا آماده نبودم ولی خدا برکت داد به توانم عالی شد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿