2777
2789
عنوان

سرطان

145 بازدید | 10 پست

درسته میگن یکی از دلایل سرطان شیرینی زیاد خوردن هست؟؟

خواهرزاده دوستم ۲۰ سالشه سرطان خون گرفته از وقتی خواهرم از باباش جدا شد این از استرس مدام در حال خوردن انواع شیرینی و شکلات بود وقتی هیچ کردم نمیخورد بیسکوئیت میخورد ،، دکتر گفته به خاطر رژیم غذایی پر قند بوده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شنیدم راستش ولی من مامانم اصلا لب به چیزای شیرین نمیزد و سرطان گرفت مامان من استرس و اضطراب خیلی شدیدی داشت و بیشتر دلیلش همون بود

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

بیشتر فکر میکنم از غصه خوردن باشه...کسایی که زیاد غصه میخورن و بروز نمیدن دیدم درگیرش شدند💔

دقیقا از همینه بنظر منم

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است

نمیدونم والا ولی با قند زیاد معمولا دیابت میگرفتن

اونایی که بدنشون مستعد دیابت هست با خوردن قند زیاد دیابت خودش نشون میده

مثلا اونایی که یکی از والدین یا هر دو دیابت دارن نباید قند زیاد بخورن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز