2777
2789
عنوان

خیرات

83 بازدید | 13 پست

سلام دوستان .ببخشید ی مذهبی دارم الان ب کسی دسترسی ندارم بپرسم ..اگه من بخوام خیرات کنم یا دعایی بخونم برای اموات ...برای هر کدوم باید جدا انجام بشه یا میتونم دعایی برای دوتا پدر بزرگا و مادربزرگام بخونم؟؟؟

تاجایی که من شنیدم میشه به نیت چندتا اموات کاری رو انجام داد

زمستون امسال خدا نداشت...به آیندگان بگویید که در ورای ابر های این وطن در آسمان بالای سر قهرمانهای بی جان این خاک در زمستان ۴۰۴ هیچ خدایی پیدا نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون خیرات واسه مرده ها خوبه ؟و اینکه چیزی از خیرات به مرده ها میرسه ؟

منمعتقدم که دعا و خیرات به امواتمون میرسه . اخه تقریلا هر چهارسنبه پنج شنبه دعا میخوندم برای پدر بزرگم .ی هفته مریض بودم .یادم رفت شبش خواب پدر بزرگم دیدمدکه گفت .قرار بوده برای چای نبات بیاری چی شد؟!!

به نظرتون خیرات واسه مرده ها خوبه ؟و اینکه چیزی از خیرات به مرده ها میرسه ؟

آره من اینجا خوندم یه دختره خواب باباشو دیده بود که میگفت مدت ها منتظر بوده از یه مسیری رد شه و دیگه خسته شده بوده. دختره میگه خب چیشد ، باباش تو خواب میگه فلانی کمکم کرد. بعد وقتی بیدار میشه از طرف میپرسه که چکار کردی همچین خوابیو دیدم، طرف میگه برا بابات خیرات دادم

منمعتقدم که دعا و خیرات به امواتمون میرسه . اخه تقریلا هر چهارسنبه پنج شنبه دعا میخوندم برای پدر بزر ...

حالا یه چیز جالب واست تعریف کنم

من یه عمه دارم که مادر شوهرش فوت شد

شوهر عممم هم فوق العاده پولداره بعد از خاکسپاری در شهر ما رسمه واسه مرده ناهار بدن حالا هر جا توی خونشون یا توی رستوران

وقتی خاکسپاری تمام شد همه رفتن خونشون تابستان هم بود هوا هم بسیار گرم تا ساعت دو طول کشید

و دیگه هم واسه مادر شوهرش هیچ خیراتی ندادن جز حلوا

حالا واسه سوال اینه چرا پسراش هیچ کاری واسه مادرشون نکردن مگه نمیگن خیرات میرسه به روح مرده ؟

چه جالبببب حالا متنی که فرستادم رو بخون همین جا نوشتم

خوندم عشقم من فکر کردم که شاید طرف پول نداشته که میگی ثروتمند بوده شاید مثلا از این خیرات اینترنتیا داده

یه جا هست پول میذارن رو هم گوسفند قربونی میکنن گوشتو میدن نیازمند

حالا یه چیز جالب واست تعریف کنممن یه عمه دارم که مادر شوهرش فوت شدشوهر عممم هم فوق العاده پولداره بع ...

البته بعضیا شاید زیادم اعتقاد ندارن نمیدونم شاید طرف اعتقاد نداشته یه دعا هست برای مرده های بی وارث یا بد وارث

🥺داشتم فکر میکردم چقدر همش خوابم میاد چقدر قبر خوبه انگار خاک مثل پتو روم کشیده میشه سروصدا نیستو فلان

یادش افتادم روح که اونجا نمی مونه😂وای تازه اون ور هم داستان داریم😂🤣🤣🤣

حالا یه چیز جالب واست تعریف کنممن یه عمه دارم که مادر شوهرش فوت شدشوهر عممم هم فوق العاده پولداره بع ...

نمیدونم والا .منم برای پدر بزرگم هفته وسوم مراسم گرفتن یبارم شام و یبار ناهار دارن . ولی سالگردو با ی روضه سر خاک تموم کردن ب جای هزینه غذای سالگرد هزینه ش دادم برای ی درمانگاهی توی روستا تجهیزات ضروری گرفتن ب نظرم این جور خیرات تا زمانی از اون درمانگاه و دستگاه ها استفاده بشه اثراتش میرسه ب اموات