2777
2789
عنوان

کار نکردن جاری

512 بازدید | 46 پست

بچه ها من ۴ماهی میشه جاری دار شدم«یعنی عقد کردن»

تو این مدت یبار برای پاگشاش یبار برای تولدش یبارم برای روز مادر و یبار دیگه هم همینجوری خونه مادر شوهرم دیدمش یعنی کلا ۴بار خونه مادر شوهرم باهم بودیم

سوالم اینه این جاری اصلااا خونه مادر شوهر کار نمیکنه!خب موقع پاگشا رو میگیم اشکال نداره تولدش هم حالا کار نکرد اشکال نداره

اما اون دوبار دیگه غذاشو میخوره میره میشینه بغل شوهرش

اونوقت من تنها میرم ظرف میشورم«خواهرشوهرمم تنبله اونم کار نمیکنه»

بنظرتون امشب ک دیدمش منم بیام بشینم بعد شام بد نیس؟اخه دلم برا مادر شوهرم میسوژه میخوام کمکش باشم

کار شما درسته اون خیلی خودخواهه حداقل ظرف خودشو ورداره بزاره تو سینک

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلت نسوزه مگه تو کلفتشونی دختر خودش کار نمیکنه بعد تو میکنی؟ وقتی همشون میشینن توام کمک نکن

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خود بطلب ؛ هر آنچه خواهی تویی️ 🌱

توهم نرو،همینجوری دیگ عادت میشه همیشه تو باید کارارو بکنی

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

وا حالا تازه عروسه چه توقعی داری واقعا

من خودم هرجا برممهمونی حتما کمک میکنم و از ادمای بی عار بدممیاد اما در مورد تازه عروستازه عقد کرده یکم صبر کن حالا

زمان پهلوی از بس پاسپورت ایران با ارزش بود خود شاه رو ۴۷ سال پیش همین موقع ها هیچ جا راه نمیدادن😃 پست ترین انسان ها کسانی هستند که در تصرف کشورشان با من که بیگانه بودم همکاری کردن ، چون وطن مادر است و آنها کمک کردن که بر مادرشان مسلط شوم " هیتلر"

کار شما درسته اون خیلی خودخواهه حداقل ظرف خودشو ورداره بزاره تو سینک

همونا موفقن هرچی خودتو بگیری قاطی نشی با خانواده شوهر زندگیت بهتره و قدرتو می دونن باور کن

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در خود بطلب ؛ هر آنچه خواهی تویی️ 🌱