از اول ازدواج یعنی سال۹۴ جلوگیری نکردیم ولی از آبان ۹۶ تحت نظر جدی بودم کلی قزص و امپول جواب نداد تن ...
عزیزم باز خدا رو شکر نتیجه گرفتی من یک سال و نیم اقدامم یک سال دارم دارو میخورم برا منم دعا کن ميگن اول بارداری گناها میریزه الان تو پاکی ما رو هم دعا کن
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون خانومي ایشالا يه نی نی تپل و خوشگل آخر امسال تو بغلته
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
مبارکه عزیزم, شاید دو یا سه قلو باشه, چون تعداد فولیکولاتو گفتن زیاده, و اینکه انقدر پر رنگ شده بی بی چکت. ان شاالله هر چی هست یا هستن خدا حفظشون کنه, و بارداریه خوب و راحتی داشته باشی