2777
2789
عنوان

فیلیمو

86 بازدید | 9 پست

مدت زیادی هست که برای دیدن فیلیمو اشتراک نمی خاد یعنی می نویسه اشتراک رایگان

الان نگاه کردم نوشته خرید اشتراک. کسی می دونه چرا ؟

از اون طرف هم سایتی باز نمیشه که اشتراک بخریم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه کی گفته رایگانه ، چند روز رایگان میکنند بعد میگن خرید اشتراک ، یه جور جلب مشتریه ، البته ما و برادرم باهم اشتراک خریدیم برای تلویزیون

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
نه شاید باید شماره موبایل ات وارد کنی دوباره

ممنون بابت راهنماییتون زنگ زدم گفتم اشتراک داریم و باید به پشتیبانی فیلیمو زنگ بزنم . شما شماره ای از پشتیبانی فیلیمو دارید؟

برا ایرانسل رایگانهبرا دانلود فیلما باید اشتراک گرفت

ممنون بابت راهنماییتون زنگ زدم گفتم اشتراک داریم و باید به پشتیبانی فیلیمو زنگ بزنم . شما شماره ای از پشتیبانی فیلیمو دارید؟

نه کی گفته رایگانه ، چند روز رایگان میکنند بعد میگن خرید اشتراک ، یه جور جلب مشتریه ، البته ما و برا ...

نه عزیزم اگر اشتراک مخابرات داشته باشید فیلیمو و چند تا اپ دیگه هم رایگانه الان زنگ زدم مخابرات پرسیدم

نه عزیزم اگر اشتراک مخابرات داشته باشید فیلیمو و چند تا اپ دیگه هم رایگانه الان زنگ زدم مخابرات پرسی ...

چی بگم مال ما اشتراک مخابرات بود چند روز فقط رایگانه

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی