2789
عنوان

یبوست نوزاد

79 بازدید | 12 پست

نوزاد من حدودا ۵۰ روزشه شیر خودمو میخوره تا حدودا ۱۰ روز پیش دفعش خیلی خوب بود هیچمشکلی نداشت الان ۱۰ روزه یبوست گرفته شکمش کار نمیکنه دیگه سه روز کمیشه کار نمیکنه میبینم داره اذیت میشه ی کوچولو از شیاف گلیسیرین کودکان براش میذارم تا کار کنه؛ دوبار اینکارو کردم الان باز سه روز شد ک کار نکرده میدونید چیکار باید کنم و چرا اینطوری شده؟ تا چند روز کار نکنه طبیعیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا دو هفته شیر مادر میخوره میگن مشکلی نیست ولی اذیت میشه طفلی

فعلا با روغن زیتون شکمشو ماساژ بده یا تو خمام اب گرم ماساژ بده همون شیاف استفاده کن یا با گوش پاک کن و روغن زیتون کمی مقعدشو چرب کن البته زیاد تکرار بشه تنبل میشه روده هاش

روده ها تحرک ندارن اکثرا پیش میاد این اتفاق واسه نوزادا

تحرکش بیشتر شه خود به خود رفع میشه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

من دخترم شیر خشکی بود چندتا دکتر بردم همشون گفتن حتی یه هفته هم زمان ببره دستشویی کنه مهم نیست مهم ا ...

شیرخشک مخصوص یبوست هم هست ببلاک کامفورت یه مدت اینو داد خورد درحد۳تاقوطی

قطره ی بی بی کر و تمام،از داروخونه بپرس بدون نسخه میدن

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
پروبیوتیکه؟

درسته که تا۱۰روز اشکالی نداره ولی بچه سنگینه،کلافه س،بچه هام شیرخشک میخورن،به محض یوبس شدن بهشون بی بی کر میدم،با وازرلین شکم به پایین رو ماساژ میدم درکل تا ۱۰روز صبر نمیکنم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام