2821
2789
عنوان

خيار شور🥒🥒

191 بازدید | 16 پست

سلام خانما خيار شور چطور درست ميكنين؟؟

يه فيلم ديدم يه حبه قندو سركه ميريزن!

حبه قند براي چيه؟؟

سركه سفيد بريزم؟؟؟

ابو بجوشونم؟؟

خدايا به اميد تو 🙌🏻
من می ذارم اب جوش بیاد بعد نمک میریزم ،خیارامم میشورم وخشک میکنم اب که ولرم شد میریزم رو خیارا،ترخون ...

سركه سفيد ميريزي عزيزم؟

اب و نجوشوني چي ميشه؟

خدايا به اميد تو 🙌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشم عزیزم فقط این نکته های ریزی که میگم حتما رعایت کن عالی میشه

اول از همه سعی کن خیار هات ریز باشن که خیلی خیلی خوشمزه تره 

خیارهارو خوب بشور بعد حتما مثلا امشب میشوریش بذار روی پارچه توی اتاق البته جلوی نور خورشید نذاریش تا فردا بذار کاملا خشک خشک بشن ترخون هم پاک کن بشور بذار کاملا خشک باشه 

وقتی کانلا خشک شدن مقدار لازم اب جوش رو با نمک به مقداری که خودت دوستداری حل کن بذار حتما حتما هم دمای محیط بشه به هیچ عنوان با داغی نریزیش حتما سرد بشه

بعدش یک سوم خیار هاتو داخل ظرف درب دار مورد نظر میچینی چند حبه سیر و مقداری ترخون (مواظب باش ترخونت زیاد نباشه چون بدمزه میشه)دوباره یک لایه خیار یک لایه ترخون و سیر به حالتی که سه لایه بشه

اخر سر اب نمک سرد شده رو میریزی روشون سر خالی و یک تا دو فنجان سرکه اضافه میکنی ظرفت پر بشه و روش نایلون بکش و درشو محکم ببند و بذارش تو سایه

اول از همه سعی کن خیار هات ریز باشن که خیلی خیلی خوشمزه تره  خیارهارو خوب بشور بعد حتما مثلا ا ...

چهار پنج روز زمان میبره که برسه تا اون موقع اصلا درشو باز نکن بعد از چهار پنج روز امتحانش کن اگه خوب بود بذارش تو یخچال اگه بذاریش یخچال دیگه نرم نمیشه خیارت زیر دندون بیان خوشمزس

البته نرسیده نباشه ها

مرسی فدات.به ازای هر یه کیلو خیار چقدر سرکه چقد ترخون بریزم؟چند روز بمونه میرسه؟

خواهش میکنم والا من اندازه گیری دقیق ندارم

شاید به ازای هر ۱/۵لیتر اب یک فنجان سرکه و یه مقدار هم ترخون

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز