2777
2789
عنوان

خيار شور🥒🥒

191 بازدید | 16 پست

سلام خانما خيار شور چطور درست ميكنين؟؟

يه فيلم ديدم يه حبه قندو سركه ميريزن!

حبه قند براي چيه؟؟

سركه سفيد بريزم؟؟؟

ابو بجوشونم؟؟

خدايا به اميد تو 🙌🏻
من می ذارم اب جوش بیاد بعد نمک میریزم ،خیارامم میشورم وخشک میکنم اب که ولرم شد میریزم رو خیارا،ترخون ...

سركه سفيد ميريزي عزيزم؟

اب و نجوشوني چي ميشه؟

خدايا به اميد تو 🙌🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چشم عزیزم فقط این نکته های ریزی که میگم حتما رعایت کن عالی میشه

اول از همه سعی کن خیار هات ریز باشن که خیلی خیلی خوشمزه تره 

خیارهارو خوب بشور بعد حتما مثلا امشب میشوریش بذار روی پارچه توی اتاق البته جلوی نور خورشید نذاریش تا فردا بذار کاملا خشک خشک بشن ترخون هم پاک کن بشور بذار کاملا خشک باشه 

وقتی کانلا خشک شدن مقدار لازم اب جوش رو با نمک به مقداری که خودت دوستداری حل کن بذار حتما حتما هم دمای محیط بشه به هیچ عنوان با داغی نریزیش حتما سرد بشه

بعدش یک سوم خیار هاتو داخل ظرف درب دار مورد نظر میچینی چند حبه سیر و مقداری ترخون (مواظب باش ترخونت زیاد نباشه چون بدمزه میشه)دوباره یک لایه خیار یک لایه ترخون و سیر به حالتی که سه لایه بشه

اخر سر اب نمک سرد شده رو میریزی روشون سر خالی و یک تا دو فنجان سرکه اضافه میکنی ظرفت پر بشه و روش نایلون بکش و درشو محکم ببند و بذارش تو سایه

اول از همه سعی کن خیار هات ریز باشن که خیلی خیلی خوشمزه تره  خیارهارو خوب بشور بعد حتما مثلا ا ...

چهار پنج روز زمان میبره که برسه تا اون موقع اصلا درشو باز نکن بعد از چهار پنج روز امتحانش کن اگه خوب بود بذارش تو یخچال اگه بذاریش یخچال دیگه نرم نمیشه خیارت زیر دندون بیان خوشمزس

البته نرسیده نباشه ها