2789
عنوان

مرتیکه لاشی

294 بازدید | 7 پست

@niniyar

@mtn84

نی نی یار لطفا به این کاربر رسیدگی کنین من صبح میخواستم تاپیک بزنم ولی یه مشکلی پیش اومده بود برای همین الان تاپیک زدم

ایشون سر صبحی اومده بودن تو تاپیک من نزدیک بود دعوا راه بندازن

منم گفتم دعوا راه ننداز برگشته بهم میگه عقده ای گفتم گمشو از تاپیکم بیرون برگشته فحش میده که اگه تاپیک رو قفل نکرده بودم کار به جاهای باریک تری میکشید

البته نمیگم من فحش ندادم، منم فحشش دادم که البته حقش بود

برای همین لطفا رسیدگی کنین و هردوتامون رو تعلیق کنین

عکس چت رو هم میزارم

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم میگه هردوتامونو تعلیق کنید😢😂

پس چی بگم؟ 😂🤧

اینجا درسته مجازی هست ولی گناهش و حق الناسش واقعی هست و ثبت میشه مراعات کنید

تقصیر خودش بود

عزیزم نیاز به شات نیست همون تاپیک تون هست که هنوز باز کن تاپیک و نی نی یار تگ کن اونجا رو پست بی ادب ...

باشه حتما

اشکالی نداره😂