2777
2789
عنوان

سزارین

171 بازدید | 17 پست

سلام امروز 37 هفته شدم

قراره سزارین بشم.. هر چی نزدیک زایمان میشه استرسم بیشتر میشه هم استرس بچه که میگم سالم باشه چون هر چی بیماری برای بچه هست این روزا میاد تو ذهنم... و هم ترس از زایمان من 20 سالمه و ا تجربه زایمان ندارم احساس میکنم قراره بمیرم دلم سیاهه و گرفتس نمیتونم با کسی حرف بزنم این یک هفته ام چند نفر از اطرافیان دورمون مردن که جوون بودن من اون خبرارو شنیدم بدتر شدم چند روزه ته دلم یه غم بزرگی هست... از خانواده ام دورم تو شهرغریب نه دوستی دارم و نه خانواده ای فقط همسرم هست اونم شبا میاد خونه

چرا بمیری تو از نخاع بی حس میشی خودتم صدای بچه رو میشنوی انقد حس خوبیه هیچ دردیم نداری چون بی حس کاملی بعدشم بنظرم طبیعی وحشتناک تر از سزارینه البتع حس من این بود نمیدونم ولی من از سز راضی بودم یه هفته ای هم سرپا میشی. نی نیتم هیچییش نیست این توهماتو همه داشتیم🤣

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعیه نگرانیت عزیزم.همه همینطور احساسی پیدا میکنن.

اصلا نگران نباش ،سزارین برای بچه خیلی بهتر از طبیعی هست اتفاقی برای بچت نمیوفته.

خودت هم از کمر به پایین بیحسی. متوجه چیزی نمیشی.چیزی هم نمیبینی.

بگو پمپ درد هم بذارن برات

حق داری گلم

افتادی هم اد وسط بی نتی و...

سرگرمم نیستی

اما زایمان میکنی بغلش میگیری تموم میشه میره

به این روزا هم میخندی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اینهمه آدم در روز سرازین میکنن

خیلی چیز عجیبی نیست اصلا نگران نباش من ۲ تا سزارین داشتم

خوب یا بد میگذره دوره نقاهتش تقریبا یه هفتس بعدش همه چی دوباره عادی میشه بعد از کشیدن بخیهات کاملا راحتی

اگر غربالگریها بچه سالم بوده دیگه بد به دلت راه نده

از الان سعی کن واسه نی نی کوچولوت یه مامان قوی و محکم باشی

بچه داری و چالش های بچه داری بی نهایت زیاده راحت ترینش همین زایمانه بعد از اینکه کوچولوت بدنیا اومد تازه مادری کردن شروع میشه از شب بیداری ها بگیر تا شیردهی و غیره

پس از الان رو خودت کار کن رمان بخون یوگا انجام بده تا افکار منفی کمتر بشه