2777
2789
غلط کردن اجناس که بیشتر از این بخوان گرون تر بشن دیگه تا سقف خرخره ملت گرون شدن دیگه

چیکار میتونیم بکنیم ما اگه گرون تر شدن

امروز تو دیوار شکر زده بود ۱۱۰ـ۱۲۰

دیروز من پودر ماشین رفتم بگیر

تاژ و پرسیل تو قفسه بود .

تاژ مال سال۴۰۲ بود قیمت روش ۱۴ هزار

پرسیل مال امسال قیمت روش ۵۹ هزار

تاژ رو گفت ۵۰

پرسیل رو گفت ۷۹

بهش که گفتم گفت نمیخری برو بیرون

از حادثه لرزند به خود قصر نشینان🌹ما خانـه به دوشـان غـم سیـلاب نداریـم ....ـصائب تبریزیـ❤️🤍🌱️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خبر ندارم عزیرم به ما کالا برگ نمیدن کلا منم اینجوری شنیدم

همسر من تو فروشگاه کار میکنه واسه همین میدونم چجوریه.

نمیسوزه اگر چندماه قبل هم نگرفته باشن باز تو کارتشون هست

.اینسری تا دهک ۹ دادن.

چیکار میتونیم بکنیم ما اگه گرون تر شدن امروز تو دیوار شکر زده بود ۱۱۰ـ۱۲۰ دیروز من پودر ماشین رفتم ب ...

ما کاری نمی تونیم بکنیم ولی که واقعا سقف گرونی ها تموم شده اگه قرار باشه رسیدگی نشه بیشتر از این گرون بشه اوضاع کشور خیلی بدتر میشه دیگه ملت بردین گرونی اینبار وحشتناکه یهو روغن شد 1500 غلط کرده بخواد 2 تومن بشه یهو ملت خودکشی کنن دیگه

ما کاری نمی تونیم بکنیم ولی که واقعا سقف گرونی ها تموم شده اگه قرار باشه رسیدگی نشه بیشتر از این گرو ...

روغن دیروز ۱۸۰۰

برنج هایلی هندی ۱۹۵۰

برنج پاکستانی ۲۶۰۰

من رفتم خرید کنم هیچی نخریدم برگشتم

از حادثه لرزند به خود قصر نشینان🌹ما خانـه به دوشـان غـم سیـلاب نداریـم ....ـصائب تبریزیـ❤️🤍🌱️

روغن دیروز ۱۸۰۰ برنج هایلی هندی ۱۹۵۰برنج پاکستانی ۲۶۰۰من رفتم خرید کنم هیچی نخریدم برگشتم

بله متاسفانه آدم میره خرید بیشتر نگاه میکنه ما خودمون این ماه خیلی تحت فشار هستیم هی میخوایم مراعات کنیم ولی خب نمیشه دوتا چیر میخری پول ها تموم میشه