2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 70 پست
ببین امیدوارم واقعا پارتنرت ادم خوبی باشه وفادار ادم حسابی باشهوگرنه ضربه روحی بدی میخوری بعد این اد ...

میگم که برمیگرده به ذات

منم امیدوارم همچین اتفاقی واسم نیوفته چون سر قبلی بدجور داغون شدم بعد دوسال تونستم بازم اعتماد کنم

البته که پارتنرم خودمم بدجور ضربه خورده بود و چند سال تو رابطه نرفته بود

حتی صحبت عادی هم نمیکرد

خودم رفتم سمتش

من هیچوقت برای آدمهای زندگیم حتی برای اونهایی که لیاقتش رو نداشتن کم نذاشتم، من همه تلاشم رو کردم تا اونی که بعدها به گذشته فکر میکنه و حسرت میخوره من نباشم.

اونایی که در حقشون خیانت میشه این دنیارو میبازن ، ولی عدل خدا در قیامت چگونه است؟

کسی که خیانت میبینه از زمین و زمین متنفر میشه دین کنار میذاره نماز و روزه .... و در تنهایی خودش میره یا سمت هر کاری میره اون اتفاق و حرف مردم راجب به مطلقه بودن اینارو نشنوه با این که مقصر نیست و فقط مورد ظلم واقع شده کلا از توشه آخرتم جا میمونه

غبطه به حال زنانی میخورم که عشق با تمام وجود درک کردن همسراشون به هر آب و آتیشی زدن به دستشون بیارن لذت مادر شدن با عشق چشیدن و در سرد و گرم روزگار یکی بوده که عاشقانه داشتنش و هر دو در غم و شادی یک موضوعی شریک شدن

دختر آذر ماهی و از شهر زیبای همدان

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الله اکبر چی به سر غیرت اومده! کات کردی وقتی فهمیدی؟

خیلی برام سنگین بود
دقیقا همین موضوع بهم فشار امد که اندازه ارزن غیرت نداشت
بعد از این بازاریا که فامیلیشو میگفتن واسه خودش اعتباری داشت
دیگه مرد واقعی خیلی کمه

خیلی برام سنگین بوددقیقا همین موضوع بهم فشار امد که اندازه ارزن غیرت نداشتبعد از این بازاریا که فامی ...

من همسرم اینستا داره باورت میشه دوبار دوتا پسر اومدن پی ویش ک بیا مارو .... اولیو انفالو کردم دومی ک اومد خیلی سیریش بود دیگه داشت شوهرم از راه بدر میشد ک بره براش!خدا کمکم کرد پشیمون شد خودش اومد گفت ک نزدیک بوده کج برم!البته من پیجشو دارم خودم میدونستم اما گفتم بذار خودش تصمیم بگیره نزدیک بود زندگیم از هم بپاشه متاسفانه الان دیگه نباید فقط از زن ترسید الان مردا بدترشدن

من همسرم اینستا داره باورت میشه دوبار دوتا پسر اومدن پی ویش ک بیا مارو .... اولیو انفالو کردم دومی ک ...

ببین انقدر من شوت بودم که اول اسمشو گفت میگفتم چیه
بعد رفت تو اینستا کلیپ فرستاد دوتا زن با یه مرد تازه اون موقع دوزاریم افتاد
و اونجا من دعواش کردم اونم گفت فانتزیمه مگه چیه
اما وقتی دیدم اصرار میکنه فهمیدم قبلا این کارو کرده و حتی کسی و داره که باهاش بخواد اینکارو مجددم بکنه
کسی که 2سال عمرمو گذاشتم پاش ذره ای نشناخته بودم
دلم سوخت که خیلی دوسش داشتم

ببین انقدر من شوت بودم که اول اسمشو گفت میگفتم چیهبعد رفت تو اینستا کلیپ فرستاد دوتا زن با یه مرد تا ...

خداروشکر کن قبل اینکه به ازدواج ختم بشه فهمیدی اینا مریض جنسی هستن