2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 70 پست
این جریان چیه بعضی پسرا میگن وقتی صدات رو میشنوم یا میبینمت اونجوری میشم؟دوست پسر من ، لانگیم ، میگه ...

استغفرالله 😂😂😂😂

من هیچوقت برای آدمهای زندگیم حتی برای اونهایی که لیاقتش رو نداشتن کم نذاشتم، من همه تلاشم رو کردم تا اونی که بعدها به گذشته فکر میکنه و حسرت میخوره من نباشم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم ربطی ندارهمن پارتنرم قبلیم اولین دختری که اومد تو زندگیش من بودم از بچگی هم باهم بزرگ شدیم همه ...

کلا زبون باز بودن نشونه تجربه بالاس

وقتی تجربه بالا باشه احتمال تنوع طلب بودن طرف هم زیاده

واقعا اکثر پسرای ساده بلد نیستن ابراز علاقه کنن بلد نیستن مخ بزنن

پارتنر توام من مطمئنم از اول بد نبوده، یکی که به تو و رابطه ات حسادت داشته یا باهات رقابت میکرده نشسته پاش مخشو زده

هرچند خودش هم این وسط مقصره که خام حرفای اون ادم شده

В новом году тебя ждут новые отношения🌹

دختر باز با زن باز چ فرقی داره؟

هیچی بنظرم زن بازی وقیح تره ن ؟🥲🤣🤣🤣چون با اینکه میدونن زنه شوهر داره اما ...

میدونم زنه خودشم راضی و اینا شاید باشه اما خودشون چطور وجدانشون اجازه میده؟

کلا زبون باز بودن نشونه تجربه بالاسوقتی تجربه بالا باشه احتمال تنوع طلب بودن طرف هم زیادهواقعا اکثر ...

نه اتفاقا بنظر من تجربه نیازه

البته که همه چی برمیگرده به ذات

بعد اینکه خیلیا تجربه دارن ولی با چند نفر نبودن

اون زمان که با یکی بودن ب همون وفادار موندن ولی خب به تفاهم نرسیدن یا هرچی جدا شدن

حالا من پارتنرم نسبت به سنش دیگه معلومه که یه ادمایی هم تو زندگیش بودن

ولی خب اون اکسم که میشه پارتنر قبلیم

رفیق دختر زیاد داشت براهمین بعد ازینکه این اتفاق واسم افتاد فهمیدم ربطش به همین بوده

اینکه تنوع طلب بوده

من هیچوقت برای آدمهای زندگیم حتی برای اونهایی که لیاقتش رو نداشتن کم نذاشتم، من همه تلاشم رو کردم تا اونی که بعدها به گذشته فکر میکنه و حسرت میخوره من نباشم.

انشاالله که نداشته چون اگه داشته باشه صددرصد گرفتی خاک برسر حالا چرا بابیزینسی رفته بی شرف

منم موندم 🥲🥲اخه فک کن من انقد زیبام همه مردا شهر ارزو داشتن منو دارن ولی این با وجود من میره با ادمای صد لول پایین تر... و این اذیتم کرد...🥺

استارتر قبل اشتباه پارتنرت شما اشتباه کردی که باهاش رابطه ج داشتی🥲 و قبل شما اون کسایی اشتباه کردن که این چیزا رو عادی جلوه دادن... حالا که گذشته ولی اگه وارد رابطه جدیدی شدی هدفت جدی باشه و قبل اینکه ازدواج نکردی اجازه همچین کاری رو نده به کسی... ان شاالله که طوری نشده باشه و اتفاقی نمی افته

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
منم موندم 🥲🥲اخه فک کن من انقد زیبام همه مردا شهر ارزو داشتن منو دارن ولی این با وجود من میره با اد ...

دیگه ذاتش خرابه توهم بهتره وارد اینجور رابطه ها نشی تهش خودت ضرر میکنی اون که الان یه درصدم براش اهمیت نداره

نه اتفاقا بنظر من تجربه نیازهالبته که همه چی برمیگرده به ذات بعد اینکه خیلیا تجربه دارن ولی با چند ن ...

ببین امیدوارم واقعا پارتنرت ادم خوبی باشه وفادار ادم حسابی باشه

وگرنه ضربه روحی بدی میخوری بعد این ادم

چون دیگه به حرفای هیچکس نمیتونی اعتماد کنی

دختر خاله خودمم یک دوست پسر خیلی رمانتیک که حتی مصف شب میومد سرکوچشون براش خوراکی میورد میگفت دلم برات تنگ شده

هرموقع از روز دختر خالم میگفت حالم بده سریع میبردش دکتر هروز صبح براش خوراکی و گل میبرد دانشگاه دخترم صداش میزد

به شدت محبت میکرد بعدش که دختر خالم متوجه خیانتش شد الان کارش به قرص و روانشناس کشیده و به شدت افسردس

اصلا دیگه به هیچ مردی اعتماد نمیکنه و خیلی مرد ستیز شده

В новом году тебя ждут новые отношения🌹