2777
2789

گوشت چرخی سرخ کن

فلفل دلمه نگینی و.هویج رنده شده یه تفت بده یکم آب بریز بپزه به گوشت هات اضافه کن

رب و فلفل و نمک و یکم زیره سیاه بریز

ماکارانی آبکش کن باهاش قاطیکن بزار دم بکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیاز و سیر و فلفل دلمه رو نگینی خرد کن با روغن یا کره بذار سرخ بشه

بعد گوشت چرخ کرده با سویا یا قارچ با هرچیزی که مایلی رو بریز و بذار سرخ بشه بعد بهش رب و ادویه و زردچوبه و نمک و دور آویشن بزن و یک لیوان آب جوش بریز و بذار تا سس غلیظ بشه

داخل یک قابلمه به اندازه ماکارونی ای که میخوای بپزی تا نصفه آب بریز و نمک و زردچوبه و بذار تا جوش بیاد

ماکارونی رو بریز داخلش و ده دقیقه بذار بجوشه و بعد آبکش کن

حالا ته قابلمه دیگه رو چرب کن و تون یا سیبزمینی بنداز و مواد ماکارونی و ماکارونی آبکش شده رو لایه لایه بریز و دم کنی بذار و اجازه بده تا بپزه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

منو شوهرم عاشق ماکارونییم هر دفه یه مدل درست میکنم

قبل اینکه اب ماکارونیو بذاری موادتو آماده کنم

سویا خیس کن

به دلخواه یه سیب زمینی نگینی کن سرخش کن یه پیاز گنده بردار پیاز خیلیی خوش طعم مبکنه ماکارونیو رنده کن یا خلالی ریز کن بعد تفت بده طلایی شد سویارو اضافه کن چنتا فلفلی دلمه نگینی هم بنداز اگه داشتی وگرنه نیازی نیس بعد رب رو بزن گازو کم کن رب رنگش بندازه درهمین حین اب ماکارونی رو بذار نمک و زرد چوبه بریز تو ابش و جوش اومد ماکارونیو اضافه کن من همیشه ماکارونی دو دقیقه مونده به پختش بر میدارم چون دوس داریم ول باشن اگه هم نچسبن بهم😂یکم از اب ماکارونیه در حال جوش رو اندازه یه ملاقه بردار اضافه کن به مواد سویا و بذار با سویا تفت بخوره و ابش تبخیر شه و بعد ک ماکارونیو آبکش کردی بشورش تا نشاستش برع و قشنک ابش ک رف با مواد سویا مخلوط کن و دم بذار (ادویه داخل سویارو هم من نمک فلفل زرد چوبه،پودر سیر میزنم بعضی مواقع پودر زیره هم میزنم طعم ماکارونی مامان بزرگمو میگیره)