2777
2789
عنوان

مستاجرمون

221 بازدید | 26 پست

یکساله خونه رو پکیج گذاشتیم دادیم دستش .دیروز زنگ زده که پکیج خراب رسوب زده یکی رو آوردم درستش کرده از مبلغ اجاره این ماهتون کم میکنم.ما خودمون قبلاً مستاجر بودیم آبگرمکن خراب میشد خودمون هزینه میکردیم درستش میکردیم،قانون عوض شده یعنی

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهم الکتر و ابگرمکن و یکی از شیرالات خراب شد خودمون درست کردیم

لامپا هم ک میسوخت خودمون تعویض میکردیم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

قبل از تعمیر باید به شما میگفت

اگر شما تعمیر کار نمی بردین و بهش اجازه میدادین میتونست خودش اقدام کنه

فاکتور ازش بگیرید

هزینه باید شما بدین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وقتی سالم تحویل دادی باید سالم تحویل بده خرابم شد باید خودش درست کنه

تازه یک ساله پکیج گذاشتم واسه خونه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

قبل از تعمیر باید به شما میگفتاگر شما تعمیر کار نمی بردین و بهش اجازه میدادین میتونست خودش اقدام کنه ...

آخه موقعی که میخوام باهاش قرارداد ببندیم بهش میگیم آنقدر اضافه بده میگه من یک نفرم زیاد خونه نیستم فقط واسه خوابیدن میام خونه .بعد ما خودمون همون پکیجی که واسه اون گذاشتیم مثل همون سه ساله خودمون داریم خراب هم نشده ولی واسه این یک ساله پکیج سالم گذاشتم

آخه موقعی که میخوام باهاش قرارداد ببندیم بهش میگیم آنقدر اضافه بده میگه من یک نفرم زیاد خونه نیستم ف ...

چند وقت خونه دستشه؟

شاید تیغ زن

درکل اجازه نداره خودسرانه کاری انجام بده

بهش بگو پکیج گارانتی داشت وقتی کسی بهش دست بزنه گارانتی لغو میشه باید از نمایندگی میومدن برای تعمیر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کلا خرابی های 6 ماه اول با صاحب خونه هست 6 ماه دوم با مستاجر..وقتی وسیله ای 6 ماه خراب نشده یعنی سال ...

پکیج رو تازه یک ساله براش گذاشتیم سالم .ما خودمون سه ساله همون مدل پیکج رو داریم ولی تا حالا خراب نشده ولی این نمیدونم چجوری استفاده کرده که اینجوری شده تازه موقعی که میخوام باهاش قرارداد ببندیم میگه کرایه رو زیاد بالا نبرید چون من یک نفرم خونه نیستم و فقط شب ها واسه خوابیدن میام خونه

پکیج رو تازه یک ساله براش گذاشتیم سالم .ما خودمون سه ساله همون مدل پیکج رو داریم ولی تا حالا خراب نش ...

اره باید میگفتی خودمون میومدیم درست میکردیم

شاید اصلا خراب نشده

شاید جزئی بوده یکی الکی کردا تو پاکش و..