2777
2789
عنوان

کات باهاش

284 بازدید | 28 پست

دو ماهه کات کردم باهاش، تلاشی برای نگه داشتنم نکرد( یبار یه اشتباهی کرد اون زمان میخواستم باهاش کات کنم که خیلی تلاش کرد و منو نگه داشت ولی الان گفت من کاری نکردم و اشتباهی نکردم و دیگه تلاشی نکرد)، اون زمان از تصمیمم مطمئن بودم اما هرچی که میگذره بیشتر دلم تنگ میشه و میگم کاشکی اینکارو نمیکردم و حس پشیمونی میاد سراغم...

می‌بینم آن شکفتن شادی را...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همیشه این حس و داشتم انقدر موندم تا آخر خودش رفت

هیجوقت حس اطمینان ازش نداشتم همش یکاری میکرد که ناامید میشدم و حس اطمینانو ازم میگرفت

منی که یک سال منتظر بودم کسی که واقعا عاشقش بودم بیاد جلو و بعد یک سال اومد باورم نمیشد که بیاد ولی اومد..

و خودم سر یه مسئله بیخود به یه هفته نکشید که کاتیدم😂

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

اگ دو ماه گذشته و ی بارم نیومده سراغت پس یعنی نمی خواسته

نیومد سراغم ولی خودم بهش گفتم دیگه کلا ارتباطمون قطع بشه، چون میگفت ارتباط داشته باشیم و ...

از طرفی هم خیلی مغروره

چیزی که توف کردی رو دوباره لیس نزن

دوست داشتم خوب باشه تا مجبور به کات نشم

چی میشد اینم مثل بقیه خوب بود و به من اطمینان میداد تا سرنوشتمون اینجوری نمیشد🤦♀️

نیومد سراغم ولی خودم بهش گفتم دیگه کلا ارتباطمون قطع بشه، چون میگفت ارتباط داشته باشیم و ...از طرفی ...

خب اگ هنوز دوستش داری ب ی بهونه الکی بهش ی زنگ بزن اگ اونم هنوز ببادت باشه خودش پیگیر میشهاگرم نه که تکلیفتروشن میشه

خب دیگه یکی همش بگه میرم و میرم بالاخره آدم خسته میشه دل آدم میزنه من خودم یه کسی هست که همش قهر میک ...

من همش نگفتم میرم، این دومین باری بود که گفتم، و حتی اسم رفتن رو هم نیاوردم فقط گفتم اینجوری نمیتونم ادامه بدم