2777
2789
عنوان

دوست سمی

199 بازدید | 24 پست

بیاین راجع به ویژگی های دوست سمی حرف بزنیم.

من یه دوست داشتم خیلی مهربون بود اما از یه طرف دائم باهام رقابت پنهان داشت و حسادت میکرد. جالب این بود که فکر میکرد بقیه بهش حسادت میکنن.

اگر تو اشتباه یا کوتاهی میکردی جنجال به پا میکرد ولی خودش اگر اشتباه یا بی مسئدلیتی میکر طوری نشون میداد که خودتم شک میکردی کار خودت بوده.

خلاصه فکر میکرد پرفکته و هیچ مشکلی نداره.

منم خسته شدم و فاصله گرفتم خیلی اخلاقم بد شده بود.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوستایی پیدا کردم امسال

که چه دوستایییی

فکرشو بکن من یبار برای حال احوال زنگ بزنم جواب نمیدن یا فقط برای درس پیام میدن

حتی پیام میدی دیر جوابتو میدن با این که جواب بقیه رو زود و پر پیمون میدن

این همه بهشون کمک میکنی و رفاقت نگه میداری تهش تورو خوار و خفیف فرض میکنن و این خیلی حس بدیه

موندم من احمق چرا تو فکر کادوی تولدم براشون اصلا😐

اونایی که سر دعوا مشکلات تو توی صورتت میزنن

مثلا من فلوکستین میخورم

بعد از دعوا رفته به دوستام گفته که آره من مریضم دیوونه ام دارو میخورم

خب این شخص کاملا معلومه روانیه

کاربری دست دو نفره

کلا ادم سمی کاری میکنه ازخودت بدت بیاد.اعتمادبنفست انگبزه وامیدت انرژیت همچیتومیگیره...به خودت میای میبینی بااون خوداصلیت کلی فاصله گرفتی.وقتی میبینیش بجای اینکه حالتوخوب کنه بدترت میکنه.ادم سمی اشتباهاتشونمیپذیره ودیگرانومقصرمیدونه حسوده وکینه ای.فرقی نمیکنه دوستته مادرته پدرته همکاره هرکی ایناخیییلی بهت اسیب میزنن

منم دوستانی داشتم که باهاشون گشتن منو بی هدف و بی انگیزه کرده بود خودشونم تلاشی برا زندگیشون نمیکردن ...

آره واقعا.

ولی دوری از اینجور آدما خیلی تو زندگی تاثیر میذاره.

کسایی که در ظاهر تظاهر میکنن فرشتن و هیچ مشکلی ندارن اما در باطن جور دیگهای هستن، به مرور به خودت میای و میبینی معرفتت و واسه کیا خرج کردی!

همش حسادت.

دوستایی که فک میکنن تو زندگیت و رابطت با شوهرت خراب باشه، قراره اونا خوشحالتر زندگی کنن. درد و دل با دوست حتی صمیمی ترینشم ممنوع، چون فهمیدو تو دعواها ازش استفاده میکنن، شده باشه پیش شوهرت پته تو میریزن رو اب. کلا دوست فقط خواهر و برادر وگرنه بهترین رفیق ها هم یه روزی نقابشون میفته.