2777
2789
عنوان

تموم شد

156 بازدید | 5 پست

من با یه آقایی چند سالی بود حرف میزدم خیلی دوسش داشتم

. اما هفته پیش به این نتیجه رسیدیم به درد هم نمیخوریم . تو این چهار سال خیلی سعی کردیم درستش کنیم بارها جدا شدیم و برگشتیم . اما اینبار واقعا تموم شد. این دعواها انقد زیاد شد که مارو با واقعیت زندگی روبرو کرد.

حالا یه خواستگار پیدا شده من ندیدمش از طریق واسطه اومده .

من تجربه یه ازدواج ناموفق دارم . تو این چند سال بارها خواستگار اومده ولی شرایطمون جور نبود . حسمون هم سو نمیشد و ... نمیشد.اون دفعها بخاطر گذشته منطقی نگاه میکردم . چند باری هم وقتی ل عزیزم بود سرکله خواستگار پیدا شد بخاطر وجود اون رد کردم. حالا الان این بار واقعا ترسیدم. میترسم احساسی تصمیم بگیرم میترسم خلع از دست دادن اون ادم باعث بشه اشتباه تصمیم بگیرم . حتی بیشتر میترسم چون واسطه ای هست پسنیده نشدم و بار روانیم زیاد تر کنه . من ازدواج قبلیم اصلا درست نبود و در واقع بخاطر تجاوز بود من درد کشیدم سالها تا اون حس فراموش کنم . خانوادش و خودش پشت سرم حرف ها زدن و باعث شدن بدنام بشم در صورتی که من یه دختر ساده روستایی بودم که اعتماد اشتباه کرده بودم . میترسم از روبرو شدن با هرکسی ، از زنده شدن اون خاطرات میترسم . از اینکه دوباره اون حرفای احمقانه پشتم به گوشم برسه میترسم. نمیدونم باید چیکار کنم . برم سر قرار یا نرفته کنسلش کنم . خانوادم خیلی اذیتن تو این وضعیت بار اضافی هستم روی دوششون . از این هم میترسم

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

ب خودت فرصت بده ولی عجله نکن .همه چی با صبر و ارامش هول هولی هیچچچ تصمیمی نگیر . اون اقارو ببین و حتما چن جلسه برو تراپی خیلی کمک میکنه

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خودت فرصت بده ولی عجله نکن .همه چی با صبر و ارامش هول هولی هیچچچ تصمیمی نگیر . اون اقارو ببین و حت ...

میترسم ببینمش ، قبل از اشنا شدن با ل یبار اینجوری پیش رفت ولی بعد از تحقیقات محلی اون حرفا که اونا پخش کردن تو محل با اینکه هیچ رقبتی به اون اقا نداشتم منو خرد کرد از تکرار شدن این ماجرا میترسم

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

حتما مشاوره ازدواج برو .گذشتتو بریز دور.دوران اشناییتو طولانی کن

مشاوره که باید انجام بشه ، ترس من از یه چیزی دیگست من از ترد شدن میترسم از خورد شدن غرورم میترسم

میترسم ببینمش ، قبل از اشنا شدن با ل یبار اینجوری پیش رفت ولی بعد از تحقیقات محلی اون حرفا که اونا پ ...

من نمیدونم قضیه شما چی بوده ولی دو حالت داره یا مقصری . و قبول داری و تاوانشم دادی ،پس قدرت اینو داشته باش که جلو اون ادم یا هر کس دیگه خودتو نبازی

یا اینکه مقصر نیستی و در اون صورت بازم باید خودتو جم و جور کنی و ب بی گناهیت ایمان داشته باشی

تا وقتی انقد ضعیف باشی و خودتو قربانی نشون بدی بقیه میتونن بهت آسیب بزنن

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️