2777
2789
عنوان

تر نس کنکوری

2280 بازدید | 110 پست

سلام دوستان ازتون خواهش میکنم اگه داخل سایت یا حتی اطرافیان خودتون کسی رو میشناسید که تر نس هستش و کنکور داره یا پشت کنکوریه بهم معرفی کنید دلم میخواد بهش کمک کنم و تجربیات خودمو باهاش به اشتراک بذارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مسیری که رفتی راضب هستی؟برگردی هم همین راهو مبری یا یه رشته ی دیگه؟

درکل چیزی که مطرحه اینه که دندون داخل ایران نسبت به پزشکی مسیر راحتتر و سهل الوصول تری داره اما خب علاقه من پزشکی بوده و راضیم

درکل چیزی که مطرحه اینه که دندون داخل ایران نسبت به پزشکی مسیر راحتتر و سهل الوصول تری داره اما خب ع ...

من ۶سال پیش کنکور دادم

و زیست قبول شدم

الان نمیدونم ازمون اموزش و پرورش بدم یا برگردم دوباره کنکور بدم؟

واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم

علاقه هم به همه چی علاقه دارم😂 از بیکاری متنفرم و ادمیم ک دوست دارم شاغل باشم و روزم شلوغ باشه

حالا تو جای من بودی چیکار میکردی؟

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

من ۶سال پیش کنکور دادمو زیست قبول شدم الان نمیدونم ازمون اموزش و پرورش بدم یا برگردم دوباره کنکور بد ...

ما داخل دانشگامون زیاد داریم افرادی که ۶ سال پیش کنکور دادن و لیسانس یه رشته رو گرفتن بعد دوباره کنکور دادن برای پزشکی. اگه واقعا در خودت میبینی یه سال بکوب بدون هیچ حاشیه ای بخونی برای کنکور واقعا شدنیه که پزشکی دندون دارو قبول بشی اگه واقعا ارادت قوی باشه ، معلمی هم شغل خوبیه ولی خب حقوقش کمه واقعا

چون مخصوصا داخل شهرهای کوچیک مثل شهر من برخورد بدی مخصوصا از سمت خانواده میشه و خب یه جورایی طرف رو ...

میفهمم، ببخشید که میپرسم ، ترن س بودن با کسی که تطبیق جنسیت میده متفاوته؟؟ نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم