2777
2789
عنوان

کی اندومتریوز داشته

84 بازدید | 15 پست

خطرناکه؟؟ایا زود درمان میشه؟

یکسال و نیم پیش متوجه شدم دارم پشت گوش انداختم الان خیلی نگرانم ک چرا زودتر نرفتم نکنه دیر شده باشه

شد شد،نشد بیا بریم باهم خربزه و عسل بخوریم🥴

من دارم ، شما الان چه مشکلی داری؟!

من علائمی ب اون صورت ندارم فقط جدیدا صبحا دلم دردنیکنه نمیدونم ربط داره یا ن

شما چ علائمی داری ؟درمان نکردی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من علائمی ب اون صورت ندارم فقط جدیدا صبحا دلم دردنیکنه نمیدونم ربط داره یا ن شما چ علائمی داری ؟درما ...

من نمیدونستم آندرومتریوز دارم اما پریود هام اکثرا با درد شدید زیر شکم همراه بود ، یک سال و نیم پیش به خاطر کیست آندرومتریوما متوجه شدم آندرومتریوز دارم

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

اندومتریوز دارو نداره اما دکتر زنان وروژست تجویز میکنه تا یائسگی کاذب ایجاد شه و آندو رشد نکنه

وای ینی چی؟؟ ینی کامل از بین نمیره؟حتا با عمل؟

ینی دیگ نمیتونم بچه دار شم😭😥

اندومتریوز دارو نداره اما دکتر زنان وروژست تجویز میکنه تا یائسگی کاذب ایجاد شه و آندو رشد نکنه

ایا تبدیل ب سرطان میشه رفته رفته؟

خطرناکه؟دکتر رفتی؟

آره میتونه خطرناک باشه اگه باعث چسبندگی لگن و رحم بشه یا بافت آندو روی روده و مثانه رشد کنه

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

وای ینی چی؟؟ ینی کامل از بین نمیره؟حتا با عمل؟ینی دیگ نمیتونم بچه دار شم😭😥

حتی با وجود آندو هم میتونی باردار شی عزیزم

نگران نباش تحت نظر دکتر مجرب باش

آندو با خون پریودی رشد میکنه بخاطر همین با یائسگی کاذب دکتر کنترلش میکنه تا رشد نکنه امیدت به خدا باشه

🍀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🍀

ای وای😥عزیزم نگفتی تو دکتر رفتی؟

من برای کیست بیشتر از یه ساله قرص ال دی ( ضد بارداری میخورم ) آخرین بار ۴ ماه پیش سونوی رکتال و شکمی دادم که کیستم یکم کوچکتر شده بود، چسبندگی لگن و روده هم نداشتم الان از وضعیت کیستم خبر ندارم که چطور شده یا نه اما تو پریود هام خونریزی شدید همراه با دفع لخته های بزرگ خون داشتم با وجود مصرف قرص که شاید کیستم بوده

من برای کیست بیشتر از یه ساله قرص ال دی ( ضد بارداری میخورم ) آخرین بار ۴ ماه پیش سونوی رکتال و شکمی ...

ن من خونریزی شدید ندارم دل درد کمر دردمم قبلا خیلی شدید بود زایمان کردم کمتر شد، ذخیره تخمدانمم کمه😥