2777
2789
عنوان

پف چشم

63 بازدید | 10 پست

به نظرتون پف پلک بالا زشته؟🥲(از گریه اینا نه مدلش باشه)

چندماهه بدجوووور رفته رومخم خیلی اعتماد به نفسمو گرفته میترسم یکی دوسال دیگه قشنگ بیافته رو چشمم😭😂مامانم اینا میگن حساسیت الکیه اصلااا بد نیس ولی به نظر خودم افتضاحه :)

منم اینجوری ولی مشکلی ندارم باهاشی مدت میخواستم عمل کنم ولی اینایی که عمل کردن و دیدم پشیمون شدم

من خیلییییییی تومخمه عمل کنم ولی ۲۰سالمه خیلی زوده حرفشم که میزنم عصبانی میشن که چرا انقد ایراد میگیری از خودت ولی واقعااا اعتماد به نفسمو گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلییییییی تومخمه عمل کنم ولی ۲۰سالمه خیلی زوده حرفشم که میزنم عصبانی میشن که چرا انقد ایراد میگی ...

اینایی که عمل کردن چشماشون و دوست ندارم خیلی فرمش به نظرم زشت شده با اینکه پیش دکتر معروفی عمل کردن که 6 ماه به 6 ماه نوبت میشه ازش گرفت ولی من نپسندیدم

اینایی که عمل کردن چشماشون و دوست ندارم خیلی فرمش به نظرم زشت شده با اینکه پیش دکتر معروفی عمل کردن ...

اخه منم از همین میترسمممم ولی خب از اینورم دارم اذیت میشم

فرم چشم خودم خیلی قشنگه همه همیشه تعریف میکنن ولی جدیدا پفففففش خیلیییی به نظرم زشت میاد خیلیاااا

اخه منم از همین میترسمممم ولی خب از اینورم دارم اذیت میشمفرم چشم خودم خیلی قشنگه همه همیشه تعریف میک ...

به نظرم روی اعتماد به نفست کار کن نه عمل چشم

از 40 سال به بعد این عمل ها به درد میخورده

به نظرم روی اعتماد به نفست کار کن نه عمل چشماز 40 سال به بعد این عمل ها به درد میخورده

واقعاام زوده ولی چجوری کنار بیام وقتی رو چشمم یه چیزی سنگینی میکنه وقتی حس میکنم چشمم مثل قبلا دیده نمیشه و زشت شده🥲

واقعاام زوده ولی چجوری کنار بیام وقتی رو چشمم یه چیزی سنگینی میکنه وقتی حس میکنم چشمم مثل قبلا دیده ...

الان زوده برای این عمل

سن های بالاتر میرن برای عمل

الان بیشتر وسواس پیدا کردی به نظرم روش