2777
2789
عنوان

دلم گرفته

125 بازدید | 12 پست

واسم دعا کنین💔

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

من برای تو دعا می کنم شما برای من

حتمن♥️

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلتون حالا از چی گرفته ؟

از چی نگیره اخه

کاش بمیرم

از چی نگیره اخه کاش بمیرم

خدا نکنه این چی حرفیه صمیمانه ته قلبم براتون دعا می کنم تو این زندگی همه چی با ترس شروع میشه و با اشک تموم میشه تنها چیز وابستگی به خداوند هست که نه با ترس شروع می شه و نه با ترس شروع می شه

فقط از خدا بخواه ارامشو

خدا نکنه این چی حرفیه صمیمانه ته قلبم براتون دعا می کنم تو این زندگی همه چی با ترس شروع میشه و با اش ...

عزیزم قبول داشتم حرفتو ولی انگار خدا فقط واسه یسری بنده هاشو

بقیه بنده هاشو نمیبینه

عزیزم قبول داشتم حرفتو ولی انگار خدا فقط واسه یسری بنده هاشو بقیه بنده هاشو نمیبینه

پیشنهادمی کنم کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن بخونی من خودم هم هنوز بچه ام که شما رو راه درست بفرستم حال خودم هم خوب نیست اما حس خوبی داشتم بعد از این کتاب

پیشنهادمی کنم کتاب معجزه شکرگزاری راندا برن بخونی من خودم هم هنوز بچه ام که شما رو راه درست بفرستم ح ...

خوندم

الان منم چک دارم اینترنت ها قطعه برای کارم قراره بریم زندان 😂

بهش فکر کنم و بعدش بخوام قضاوتش کنم حال خودم بدتر می شه سریع تا فکرم میره سر اون موضوع سریع خودمو بر می گردونم به حال و قضاوت اون فکر رو چون اگر بخام بهش سیخ بزنم هعی بدتر می شه

الان منم چک دارم اینترنت ها قطعه برای کارم قراره بریم زندان 😂بهش فکر کنم و بعدش بخوام قضاوتش کنم ح ...

افرین که بهش فکر نمیکنی همین درسته

این وسط از استرس مریض بشیم اونو دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد

خوشحال شدم خدانگدار من برم لباسم هام و با دست بشورم عادت کنم می گن زندان ماشین لباس شویی نداره 😂😂 ...

😂😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز