2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیانت دیدن خیلی سخته خانم حتی حسش هم سخته

تمام بدنم درد میکنه دلم میخواست یه دوست خانم داشتم بش زنگ میزدم بیاد پیشم، نمیدونم متوجه هستید چی میگم؟ هر لحظه میرم سمت تراس میخوام خودمو پرت کنم پایین

چی ازش دیدی؟

من بیشتر از سمت دوستش شک افتاده ب جونم چون ی دوست نزدیکی داره محبت کلامی و همه چیش به پارتنرش سر حاش هست ولی داره خیانت میکنه بهش اما جای جالب ماجرا اینجاست نوع تیکه کلام های عاطفی پارتنرم و دوستش باهم ی جوره انگار باهم فکر کردن روش

و اینکه حرفای پارتنرم ضد و نقیض باهم

و مورد بعدی چند وقتیه میگه من اگه میخواستم خیانت کنم مورد و شرایط زیاد بود و این خودش الارم

چهل سالمهجلب توجه؟ حالت خوبه؟ خوشبحالت واقعا

چون معمولا کسایی که سنشون پایینه برای جلب توجه اینکارارو دست خودشون میدن

واقعا فکر میکنی اگه بهت خیانت شده باشه راهش خود کشیه!؟

شاید زندگی بدون بعضی ادما خیلی برامون سخت بشه و فکر اینکه بهمون خیانت شده همش رو قلبمون سنگینی کنه ولی صبوری کن که خودکشی راهش نیست عزیزم

من بیشتر از سمت دوستش شک افتاده ب جونم چون ی دوست نزدیکی داره محبت کلامی و همه چیش به پارتنرش سر حاش ...

دوستش وقتی پارتنرشو دوس داره چرا خیانت میکنه؟

اگرم دوسش نداره چرا محبت فیک و ساختگی میکنه و نگهش داشته؟؟؟

😘Thanks GOD 
کسی که خیانت کاره ارزشش انقدر زیاده که جونتو بخاطر غمش بدی!؟لطفا این فکرو نکن

ببین احساس میکنم بم بی حرمتی شده، احساس میکنم به روح و روانم تجاوز شده

بخاطر شدت احساس بدی که دارم میخوام فقط تموم بشه، میخوام دیگه این حس رو نداشته باشم

دوستش وقتی پارتنرشو دوس داره چرا خیانت میکنه؟اگرم دوسش نداره چرا محبت فیک و ساختگی میکنه و نگهش داشت ...

والا منم سر از کار این بشر در نمیارم

ولی خب خودم هم اعتماد زیادی ب پارتنرم ندارم بالاخره همیشه ک پیشش نیستم ببینم چکار میکنه چکار نمیکنه یکمم هیز

تمام بدنم درد میکنه دلم میخواست یه دوست خانم داشتم بش زنگ میزدم بیاد پیشم، نمیدونم متوجه هستید چی می ...

حق دارین خانم واقعا سخته

معذرت میخوام قصد نداشتم ناراحتتون کنم

نه این کار اشتباهه

I’m a strong man

پول و خونه و زندگی همه چی دارمعاشقشم

پول خونه زندگی برا بعد طلاق اگ هدفت از فهمیدن خیانت جدایه بعدش پول خونه همه چی داری؟؟؟؟؟ اگ عاشقشی نمیتونی دست برداری ازشم روتون. تو روهم بازنکن پیگیری نکن