خانم های متاهل ، چند ساله ازدواج کردید؟ تو این مدت تاحالا شده از انتخاب همسرتون پشیمون باشید؟ یا از ازدواج کردن پشیمون باشید؟
من خیلی پشیمونم از انتخابم، اصلا این ادم اون آدمی که فکر میکردم نبود. در ضمن خانواده همسر خیلی تو ازدواج مهمه ، واقعا از نظر خانوادگی بهم نمیخوریم. از خانواده شوهرم و عقاید و سنت هاشون خوشم نمیاد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یکساله ازدواج کردم تو این یکسال هزاران بار پشیمون شدم باهاش ازدواج کردم سطح فرهنگشون به شدت پایینه و عقب مونده هستن و منم بخاطر همین موضوع باهاش مشکل دارم و از خانوادش متنفرم به شدت
ماه اینده میشه یکسال ک عروسی کردم و اسفند نی نی مون دنیا میاد. الهی شکر از انتخابم راضی راضیم و مطمئنا قرار نیس پشیمون بشم. برای من نه خانوادش نه کسی دیگه جز خودش و اخلاقش مهم نبود و نیس ک چیزی دراین میان بخاد اذیتم کنه. البته خانوادش هم خانواده خوبی هستن الحمدالله.
۴سال ونیمه ازدواج کردم گاهی به حد مرگ پشیمونم از انتخابم ولی چاره ای نیست نشستم پای انتخابم گاهی ...
قبول دارم هیچکس بی عیب نیست. ولی ادم باید یکیو انتخاب کنه که حداقل به معیارهاش شبیه باشه. من همسرم واقعا به معیارهام نزدیک بود. اما خیلی چیزارو بعد ازدواج میشه فهمید. تو تاپیک بعدیم حالا میگم مشکلاتش چیاس