2777
2789
عنوان

ترمیم معدل لطفاً ی دقیقه بیاید 🥺

91 بازدید | 6 پست

من دوازدهم انسانی ام میخوام یازدهم و ترمیم کنم معدل کل ام شد ۱۸.۶ کتبی فک کنم ۱۷.۸۹

۶ تا درس نهایی بود کلا دینی شدم ۱۷ زبان ۱۶.۵ فارسی ۱۵.۷۵ بعد جامعه ۱۶.۷۵ تاریخ ۱۱.۲۵ عربی ۱۴

بنظرتون ارزش ترمیم داره؟ کلا درصدش ۱۷ درصد بود تو کنکور خیلی ها بهم میگن بزن یسری هام میگن دوازدهم مهم تره با فکر یازدهم دوازدهمم خراب میکنی

توروخدا بگید چیکار کنممم

مطمعنم اگه دوباره ام امتحان بدم دیگه فارسی و زبان و عربی و نمیتونم همین نمره ام بگیرم

باز تاریخ یچیزی ولی اینا سخت تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن تاثیر قطعی شد به خدا شانس ندارم دهمم نهایی بود آنقدر نمره هام خوب بود حذف کردن اون و بعد یازدهم ای ...

😑

دوازدهمی؟ بشین همونو بخون فقط

به فکر ترمیم نباش

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

بخوای ترمیم بزنی دوازدهم هم خراب میشه، چون فرجه های دوازدهم رو میری امتحان یازدهم بدی

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•