2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک چیه کاربریمو ترکوند🤣😭

خدا اینو نصیب دشمنمم نکنه منم کاربری تقریبا قدیمیم چندوقت پیش تعلیق شد مگه من چقدر شماره دارم که دوباره بیام اینم با خط دوستم اومدم به سختی🤦♀️

عاشق نی نی سایت از سال ۹۵ . التماس دعا🙏😊

چیکار کردی؟من حس میکنم نزدیک ترکیدنم

تاپیک ترکیده بود اصلا برای صبح بود. نیم ساعت پیش دیدم نی نی یار پیام داده. اون متنی که فرستاده بودم تو تاپیک رو هم برام فرستاده نوشته تعلیقی. راجب کشته شده ها حرف زده بودم

غم انگیز نیست که ادم در جوانی دنبال گور بگردد؟

اکانت اصلی منم تا یه ماه تعلیق خورد😑

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خدا اینو نصیب دشمنمم نکنه منم کاربری تقریبا قدیمیم چندوقت پیش تعلیق شد مگه من چقدر شماره دارم که دوب ...

والا کاربری من ۵ ساله بود. بعد جالبه تاپیک طرف همون موقع صبح ترکیده بود. اینا بعد ترکیدن تاپیک میان کامنت هاشو چک میکنن میترکونن

غم انگیز نیست که ادم در جوانی دنبال گور بگردد؟

تاپیک ترکیده بود اصلا برای صبح بود. نیم ساعت پیش دیدم نی نی یار پیام داده. اون متنی که فرستاده بودم ...

آها

کلا اینجا حواست جمع کن خیلی مستقیم حرف نزن

چیزی که تغییر نمیکنه

فقط خودت به دردسر میوفتی💋

𐙚