2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشرده بخون
مفهومی یاد بگیر یه کلمه میخونی واسش جمله بساز سوال بساز
اهنگ های انگلیسی گوش بده همش با خودت انگلیسی حرف بزن استرس نگیر
اول کامل به گرامر مسلط شو بعدش ویس بگیر حرف بزن ویستو پلی کن ببین کجاها اشتباه داری یا مثلا به جای این کلمه کدوم کلمه رو بگی های لول نشونت میده

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(داروسازم) چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد، به زودی در صور آزادی خواهیمدمید، باافتخار آذری هستم، یاشاسین ایران باشی عزیز آذربایجانیم،

کنکور زبان و قبولی فرهنگیان ی چیزه

آیلتس چیز دیگه ای آیتلس باید روی همه مهارت هات کار کنی مخصوصا اسپیکینگ و لیسنینگ

اما کنکور زبان منابع مشخص داره برای عمومی و تخصصی

اگ کلاس زبان رفتی که عمومی تا حدی بلدی و بیشتر روی تخصصی باید کار کنی

روزانه حداقل ۴ ساعت رو بخون چون برخلاف عقیده بقیه زبان واقعا کار ۴ ، ۵ ماه نیست خیلییی وسیعه هر روز ویس بگیر با لغاتی که یاد گرفتی با خودت صحبت کن کتاب لیسنینگ جدا داستان جدا اگه هدفت آیتلسه و هر روز هم لغات روزهای قبل رو مرور کن

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

با لغات جدید حتما جمله سازی کن با چت جی بی تی می تونی

اسپیکنگ هم غلط هات با چت جی بی تی پیدا کن

یه آزمون تعین سطح هم بده ببینی سطح زبانت در چ حده

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

فشرده بخونمفهومی یاد بگیر یه کلمه میخونی واسش جمله بساز سوال بسازاهنگ های انگلیسی گوش بده همش با خود ...

ممنونم عزیزدلم

فقط منظورت از فشرده خوندن چیه

۵سال کلاس رفتم ولی الان برای اینا حس میکنم زیرصفرم نمیدونم با چی و از کجا شروع کنم(مثلا اول بشینم لغات بخونم؟ یا گرامر؟ گیجم اصلا🥴)

ممنونم عزیزدلمفقط منظورت از فشرده خوندن چیه۵سال کلاس رفتم ولی الان برای اینا حس میکنم زیرصفرم نمیدون ...

ببین کلاس رفتن بیهوده ترین راهه ولی یه سری موسسه های زبان دوره های فشرده ایلتس برگزار میکنن
باهم بخون همه چیو باهم بخون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(داروسازم) چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد، به زودی در صور آزادی خواهیمدمید، باافتخار آذری هستم، یاشاسین ایران باشی عزیز آذربایجانیم،

منم دهمم میخوام دوازدهم همون کنکور زبانو بدم من رشته های انسانیو عمرا قبول بشم

ایشالاااا که قبول میشی💕

من خودم کنکور تجربی دادم ولی اصلا چیزی نشد که میخواستم هرچند چون قصدم آزاد بود به خودم سخت نمیگرفتم ولی الان خیلی خیلی پشیمونم که نخوندم درست

توروخداااا الان که دهمی سفتتتت بگیر ازت خواهش میکنم🥹😂😂

ایشالاااا که قبول میشی💕من خودم کنکور تجربی دادم ولی اصلا چیزی نشد که میخواستم هرچند چون قصدم آزاد ب ...

مرسیی توهم همينطور

نمیتونم اصلا بخونم درساموو نه حوصله دارمم نه اعصاب همش دارم خراب میکنم

...

کنکور زبان و قبولی فرهنگیان ی چیزه آیلتس چیز دیگه ای آیتلس باید روی همه مهارت هات کار کنی مخصوصا اسپ ...

امسال با کنکور خودم زبانم دادم ولی رو هوا رفتم سرجلسه بدون هیچ آمادگی ولی باز رتبه م اونقد بد نشد ولی الان که تصمیم جدی گرفتم واسش حس میکنم زیر صفرم واسه شروع سردرگمم

میتونی یه راهنمایی کوچولو واسه برنامه ریختن بهم بکنی؟ مثلااااا میگم حفظ کردن روزانه ۱۰تا لغت..روزانه مرور گرامر..هفته ای یه فیلم با زیرنویس

وای اصلا گیج گیجم

واقعاام بیهوده بود🥴مرسییی بابت راهنماییت😘

قربونت عزیزم موفق باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40