2821
2789

خیر

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀 فبای ذنب قتلت؟ به کدامین گناه کشته شدند؟ ایران من، چی آوردن سر تو غمگینی؟ چرا یه روز خوش نمیبینی؟ گربه ی تنها که همش بغض داره، حقت این نبود که به خاک بنشینی... چی شده این همه سرگردونی؟ غنچه گلات که شدن زندونی... چقدر سخته یه چشم اشک و یکی خون، مهر غم زدن وسط پیشونی🥀 ما اینروزا رو یادمون میمونه... بازم میزنه تو این خاک جوونه🌱 ما ریشمون همینجاست، هرجا باشیم، آخه هیچ جا نمیشه مثل خونه🤍 ایران من🕊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
جنس موهاتون چطور بود؟ الان چطوری شده برگشت اون ریزش جاش؟

موهام موج موجی بود تا کراتین کنیرخوبه موهات بلند بشه ب همون حالت قبل در میاد ... موهام ب طرز فجاعت باری ریخت ۳بار دکتر رفتم یبار ۱۸تا امپول یبارم ۱۱تا امپول بم دادن هفته ای یکی میزدم داروهم استفاده کردم تا الان بعد یکسال از کراتین دیگ ریزش ول شد و داره در میاد ..واسه تنوع یبار انجام بده ب دلت نمونه در بدترین حالت موهات میریزه پشیمون میشی دیگ انجام نمیدی 😁

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792