2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه بسته ش سه تا ورق توش داشت پيارسال شد بسته ايي ٧٠٠منم ديگ نگرفتم كلا قطع ش كردم

اووو ایرانی ورقی 8😂😂😂الان ک گفتی حس میکنم دارم اشغال میخورم

قطع کردی چیزی نشد؟علائمت برنگشت

خارجیه؟من 7 بود ایرانی 100 میخورم باز ازمایش ندادم هنوز

اره آلمانیه دکتر گفت هرچی میخوری دیگه برندشو نباید تغییر بدی. ۷ زیاده که.من تازه هر ۲ ماه دارم آزمایش میدم چک میکنم

اره آلمانیه دکتر گفت هرچی میخوری دیگه برندشو نباید تغییر بدی. ۷ زیاده که.من تازه هر ۲ ماه دارم آزمای ...

من شش هفت ماهه اصلا ازمایشم ندادم

هزینه ازمایش تیرویید تنها نمیدونین چقدره

تازه ازمایشمم ک مشخص شد tsh م 7 عست رو بیمارستان دادم ب اعداد بیمارستانم خیلی اعتمادی نیست

اره آلمانیه دکتر گفت هرچی میخوری دیگه برندشو نباید تغییر بدی. ۷ زیاده که.من تازه هر ۲ ماه دارم آزمای ...

کدوم شهرین شما شهر ما دکتر غدد نداره مگه برگشتم دانشگاه برم غدد

مامانم کم کاری تیرویید داشت ۸ ساله

قرصش خارجی بود ورق پشتش فیروزه ای بود

قبلا این شکلی بود

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

مامانم کم کاری تیرویید داشت ۸ ساله قرصش خارجی بود ورق پشتش فیروزه ای بود قبلا این شکلی بود

من ایرانیه ایران هورمون پشت قرمزا خارجی نمیدونم ولی یبار ایرانی پشت ابی خریدم خوب نبوداصلا