2777
2789
عنوان

تایپپ شخصیتیی🧉

464 بازدید | 39 پست

اگ میدونید تایپتون چیه بیاید بگید ، یه توضیح مختصری فقط بگید کنارش

خودم isfj _ روحیم بشدت حساسه یه شخصیت محافظه کاری هم دارم

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨

من با چت جی پی تی چت کردم بهم گفته بود یادمنیست فقط گفته بود زیادی مهربونی برا اموزش پرورش اینا خوبی دقیقا معلمم😁😁

💔💔💔💔💔بهت گفتم چیا اذیتم میکنه و با همونا اذیتم کردی! 😊 اینکه یکیو بین زمین و هوا معلق بزاریم نه انسانیه نه شرافتمندانه ک با احساسش بازی کنی کلی دروغ ادم ها به اندازه کافی خستن ادم ها خسته ترشون میکنن خطرناک تر از انسان موجود دیگه ای رو کره زمین ندیدم😣 آدم از کسی ک دوسش داره حتی یه روزم نمیتونه بی خبر باشه بی خبری و بی تفاوتی یعنی از اولم برام مهم نبودی همه متوجه بی احترامی میشن فقط بعضی وقتا طرف انقد یکیو دوست داره ک هی بهش فرصت میده به امید اینکه درست میشه و هر بار بدتر میشه تا جایی دیگ کاملا ناامید میشه و میره و دیگ هیچ راهی نمیمونه و هیچیم درست نمیشه و مثل قبل نمیشه کاش بدونیم یکی کوتاه میاد خر نیست فقط از دوست داشتنه ولی خب یه وقتایی انگار هرچی تلاش کنی نمیشه بدترم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

isfp

دورنگرا_حس و انرژی در درون خودم میگیرم نه اطراف_الگوپذیر_بی قضاوت

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من infp اممیگن i یعنی درونگراولی من خیلی تو جمع برونگرام در حد ابروریزی🤣

منم درونگرام ولی با افراد صمیمی زندگیم برونگرا میشم😂🤌🏻

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨عضو رسمی انجمن H_T_A🤌🏻✨

اطلاعی ندارم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(داروسازم) چو ایران مباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد، به زودی در صور آزادی خواهیمدمید، باافتخار آذری هستم، یاشاسین ایران باشی عزیز آذربایجانیم،