2777
2789
عنوان

تعبیر خواب من

54 بازدید | 7 پست

خواب دیدم از درد ناله میکنم. مادربزرگ و مادرم که هر دو فوت کردن اومدن دستمو گرفتن منو بردن دستشویی گفتن زور بزن. من زور میزدم یه چیزایی دونه دونه سیاه ازم دفع میشد. گفتم مادر اینا چیه. گفت سنگ مثانه هست. خیلیییییی زیاد بودن. مثل شن ریزه سیاه. بعد مادربزرگم همرو جمع کرد توی یه ظرف گفت من اینارو با خودم میبرم. دیگه خوب شدی درد نداری. تعبیرش چیه به نظرتون؟

ببخشید عزیزم تاپیک قفل کردن ینی میگی گرون نداده؟ خب مگه سبزی نیم کیلو ک گرفتم چقد روغن برده؟

اگه روغن جامد استفاده کنه ۴۰۰ بود شده یک میلیون و ۴۰۰ هر حلبش. مایع هم کوچیکاش ۸۰ بود شده ۲۵۰. دیگه ببین هزینه روغنش سه برابر شده. بعد کلی وقت میزاره ظرف کثیف میشه گاز کثیف میشه بالاخره دستمزد خودشم هست. برو دو سه جای دیگه قیمت کن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه روغن جامد استفاده کنه ۴۰۰ بود شده یک میلیون و ۴۰۰ هر حلبش. مایع هم کوچیکاش ۸۰ بود شده ۲۵۰. دیگه ...

خب میگم دیگه نهایت باید میشد ۳۰۰ چون خود سبزی هم ۶۵

تو فرض بگیر نصف روغن مایه هم ریخته ۱۵۰ دستمزد خودش هم با ظرفا ۱۵۰ بازم میشه نزدیگ ۴۰۰

نمیدونم بچه ها گفتن ارزون تر گرفتن

اره ازش میپرسم ببینم سبزی خامو چند میده

کاربری دست دونفر