2777
2789
عنوان

مرغم سوخت

795 بازدید | 70 پست

توی تاپیک قبلی بودم مرغ تو زودپز رو گاز بود سوختش قسمتای نسوختشو جدا کردم با رب گوجع و پیاز هم گذاشتم با هم پخت که مثلا سس مرغ بشه بعد به ذهنم رسید لای پلو بزارم با همون سس رب گوجه برنجو درست کردم عدس هم ریختم مرغ گذاشتم توش پیاز هم نریختم الان سرش بودم بوی عدس میداد خود مرغه هم یه ذره خوردم بو سوختگی میده خدا میدونه چی ازاب دربیاد

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر درهم برهم کردی،عدس چیه این وسط

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

🤣🤣

هنوز زوده برای غذا

یکبار دیگه بپز

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

برا گرفتن بوی سوختگی یه تیکه پیاز یه تیکه نون لواش بذار لای برنج خاستی یه تیکم پنبه بذار روش بخار و بوی سوختگی رو جذب کنه

مرغم هیچوقت نذار زودپز مزش بد میشه همیشه تو قابلمه بپز نیم ساعت وقت میبره ابشم چک میکنی راحت

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
یکی از عوارض نی نی سایت برای شما هم خاله زنک شدنه

خخخخ

تو دنیای واقعی من یه مردی ام

انقد جذبه و کاریزما و سرسنگین که هیچ خانمی جرئت نمیکنه سمتم بیاد ؛ اینجا هم کار خاله زنکی نمیکنم

ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت