2777
2789
عنوان

بیاید غیبت

58 بازدید | 2 پست

من امسال مدرسم رو عوض کردم و موضوع پیدا کردن دوست برای خیلی مهم بود . روز اول با چند نفر دوست شدیم ولی یکیشون از همون روز اول خیلی صمیمی شدیم و هر روز باهم شوخی حرف غیبت و از اینکارا خلاصه . بعد از حدود ۲ هفته این مدام فاصله میگرفت و میرفت تو یک اکیپ دیگه حالا اون اکیپ هماکیپ اراذل و خراب. منم با خودش میبرد ولی من مدام بهش میگفتم اینا آدمای درست و حسابی نیستن بیا بریم ولی نمیرفت از اون اکیپ بیرون و منم چون پروندم پیش مدیر و معاون خوب بود و نمیخواستم فک کنن منممثل اونام اومدم بیرون ولی بهش مدام میگفتم بیا بیرون از اون اکیپ اینم بگم که بعد از مدتی بهم کم محلی میکرد و منم بهش گفتم این دوستی تموم کنیم و اونم از اونجایی که خیلی مغرور بود هیچینگفت تا رسید روز تولدم جلوی کلاس بهمیک گردنبد هدیه داد .منم گفتمشاید پشیمونه و دوباره باهاش دوست شدم ولی همچنان میرفت توی اون اکیپ بعد از ۱ ماه که توی این ۱ ماه نهایت ارتباطمون صحبت درمورد تکالیف بود بهش گردنبندی که بهم داده بود رو دادم و گفتم دیگه نمیخوام دوست باشیم از اونجایی گه چندباری هم بهش گفته بودم چرا همش میری توی اون اکیپ و کم محلی میکنی میدونست چرا ولی گردنبند رو قبول نکرد بعد از اونم چندباری باهم دعوا کردیم شدید .ولی اونجایی از چشمم افتاد که توی روز مادر مدیر داشت برامون سخنرانی میکرد و اونمچون مادرش طلاق گرفته بود داشت گریه میکرد من با اینکه میدونستم معاون بهم تذکر میده رفتم پیشش و دلداریش دارم ولی وقتی من توی کلاس زدم زیر گریه از شدت فشار روحی که روم بود حتی بهم نگفت چته . خلاصه که این رفاقت خیلی سمی بود ولی میخوام براش یه کادو بگیرم تو روز تولدش که بی حساب بشیم چی بگیرم یا اصلا گرفتن کادو کار درستیه؟ (ببخشید طولانی شد)

فک کردم غیبت قوم الظالمینه با کله اومدم دیدم نوشتی مدرسه

پنچررررر شدم

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷