2777
2789

مادرم میگفت اگر زن باشه بچش میشه دختر و اگر مرد خواب ببینه یعنی پول زیاد

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازدواج کردم

بچه دار میشی

یا اینکه عشق بینتون بیشتر میشه

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

مادرم میگفت اگر زن باشه بچش میشه دختر و اگر مرد خواب ببینه یعنی پول زیاد

حالا سه باره خواب میبینم پسر شیر میدم یبار انقدر شیرم زیاد بود افتاده بود تو یقه بچه

بچه دار میشی یا اینکه عشق بینتون بیشتر میشه

منم خواب دیدم گردنبند طلا از خواهرم گرفتم به نظرتون چه تعبیری داره؟🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

منم خواب دیدم گردنبند طلا از خواهرم گرفتم به نظرتون چه تعبیری داره؟🥲

خواب طلا برای خانم ها خوبه ، تعبیر خواصی نداره

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

خواب طلا برای خانم ها خوبه ، تعبیر خواصی نداره

ممنونم عزیزم❤️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️