velpulse مدیر استارتر عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 4811 عنوان کنکوریا بیاین 348 بازدید | 32 پست بجز درس کارای دیگه چیا انجام میدین؟مثلا ورزش تو خونه یا کتاب خوندن یا..و میانگین ساعت مطالعتون چقدره 1404/10/24 | 09:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
normalgirl عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 2781 من چون تازه میخوام شروع کنم ب جز درس هیچ کار دیگه نباید انجام بدم چون وقت نیس .. تویی ک این امضا رو داری میبینی خیلی خوشگلی بوس ب دماغت💃🎀
فرشتهههههههه۱۲۳۴۵ عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 7061 لایک کن بخونم خداجونم شکر برای همه معجزه هایی که داری میفرستی سمتم💖
دبه_دوغ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 813 من تا قبل این اتفاقات روزی پنج یا شیش ساعت الان شاید به زور ده دقیقه، به جز درس خوندنم فعلا نه باشگاه میرم نه ورزش میکنم گذاشتم بعد کنکور
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 7530 قبلا ده ساعت تو این شزایط کوفتی ۷ساعت اینا کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
saagharri عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5335 به تازگی که هر کاری میکنم جز درسالان تایم جمع بندی نیم سال اوله ولی من کتاب های دارن هاردی و پادکست های بازنده رو تموم کردم😂😂😂😂
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 7530 من حتی یادم نبود جمعه ازمون دارم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
saagharri عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5335 من حتی یادم نبود جمعه ازمون دارم اینی ازمون هر کس با میانگین روزی ۵ ساعت تراز خیلی بالا میاره چون هیچ کس این دو هفته درس نخونده
velpulse مدیر استارتر عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 4811 من تا قبل این اتفاقات روزی پنج یا شیش ساعت الان شاید به زور ده دقیقه، به جز درس خوندنم فعلا نه باشگا ... منم گذاشتم برا بعد منظورم کارایی بود که زیاد وقت گیر نیستنمثلا ی ربع پیاده روی چمیدونم بیست دیقه ورزش تو خونه یا ساز زدن دلی یا...
مامان_نی_نی_یار_صبح عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 324 دوازدهمی بشین بخون گوشیتو خاموش کن فقط بخون الان به حرفم گوش کنی یه عمر راحتی... :) کار غیر اینم کتاب بخون یا هر شب یه قسمت سریال ببین اگه درستو خونده بودی
velpulse مدیر استارتر عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 4811 به تازگی که هر کاری میکنم جز درسالان تایم جمع بندی نیم سال اوله ولی من کتاب های دارن هاردی و پادکست ... هوف منم چنوقته گند زدم دور شدم از مسیر
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 7530 اینی ازمون هر کس با میانگین روزی ۵ ساعت تراز خیلی بالا میاره چون هیچ کس این دو هفته درس نخونده شما شرکت میکنی؟ من هفته بعد به صورت فشرده امتحان دارم مشاورمم زنگ زد چیزی نگفتنمیدونم چیکار کنم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
velpulse مدیر استارتر عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 4811 بشین بخون گوشیتو خاموش کن فقط بخون الان به حرفم گوش کنی یه عمر راحتی... :) کار غیر اینم کتاب بخون یا ... همین کارو باید بکنم..متاسفانه یماه اخیر خیلی بد بود عملکردمشما دانشجویی؟