2777
2789
عنوان

عفونت مقاوم

272 بازدید | 24 پست

خانما کسی بوده دچار عفونت واژن شده که خوب نمیشه و مقاوم شده باشه

خواهش می کنم بگید چیکار کردید کسی تجربه ای داره بگه دیگه خسته شدم

از دیروز لگنم درد گرفته

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ی سری عفونت وحشتناک رفتم ی دکتر رفتم ۳ تا قرص بهم داد فقط ک ی روز درمیون بخورم ۳ تارو ک خوردم خوبه خوب شدم

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

نوعش رو نمیدونم رفتم دکتر بیشتر آنتی بیوتیک میدن

باکتریه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اسمش چی بود ؟

یادم نیست اما ب دکترا بگی میدونن

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

اسمش رو بهم میگید

اصلا یادم نیست

یادمه ب خواهرشوهرم گفتمرفت ب دکتره گفت اونم براش تجویز کرده بود خود دکتره میدونست چیه

آره فکر کنم تمام زندگیمو نابود کرده

منم سالهاس دارم

اما بی علامت

تو معاینه نشون میده فقط

هر چی بگی خوردم

هر داروویی بگی زدم

هر ازمایش و چکابی هم بوده دادم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من ی سری عفونت وحشتناک رفتم ی دکتر رفتم ۳ تا قرص بهم داد فقط ک ی روز درمیون بخورم ۳ تارو ک خوردم خوب ...

فلوکونازول

اون برای قارچه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792