2777
2789
عنوان

کانفی گ جدید

1456 بازدید | 57 پست

پست بعدی براتون میزارم، داخل برنامه v2ray قرمز نشونش میده ولی وقتی وصل شین و برید تلگرام میبینید اپدیتینگ میشه و بعد چند دقیقه درحد ارسال پیام کارمیکنه.

vmess://eyJmcCI6IiIsInBzIjoiVk1FU1MrVENQK05PTkUtMDEiLCJwYXRoIjoiXC9wYXRoIiwiYWRkIjoiczEuZ3JheWdhbmRhbGYudmlwY2xvdWRiYWNrdXAuY29tIiwic2VydmljZU5hbWUiOiJub25lIiwiYWxwbiI6IiIsImRldmljZUlEIjoiIiwiaG9zdCI6Ind3dy5kaWdpa2FsYS5jb20iLCJhaWQiOiIwIiwidGxzIjoibm9uZSIsImhlYWRlclR5cGUiOiJodHRwIiwicG9ydCI6IjIwODciLCJzbmkiOiIiLCJzZWVkIjoiIiwidiI6IjIiLCJmcmFnbWVudCI6IiIsIm1vZGUiOiIiLCJuZXQiOiJ0Y3AiLCJpZCI6IjgyNDhjMTg0LTAxMTUtNDlhYy04NGFkLWM5YWYwYmYyMTUwNiIsInR5cGUiOiJub25lIiwiZXh0cmEiOiIifQ==

لولوعه نینی سایت 😛

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که سر در نمیارم برید ببینید واقعیه یا نه

«فکر نکنید که خودکشی من یک تصمیم ناگهانی بود.من تمام درها را زدم. هیچکس باز نکرد.»🖤 2/29 دو روزه نخوابیدم مدام به این فکر میکنم چرا دوست داشتنی نیستم؟مغزم درد میکنه انقد فکر کردم و به نتیجه نرسیدم کاش به دنیا نمیومدم پر از حسرت پر از عقده لبریز از کلی حس بدم خدایا جسارت بده تمومش کنم تو پسم نزن ... من میرم ی قرصی چیزی بخورم شاید تونستم بخوابم شب بیکار بودی منتظرتم...

هکمون نکنی تو این اوضاع🤣

منو هرکی هک کنه دلش میسوزه برام پولم انتقال میده

«فکر نکنید که خودکشی من یک تصمیم ناگهانی بود.من تمام درها را زدم. هیچکس باز نکرد.»🖤 2/29 دو روزه نخوابیدم مدام به این فکر میکنم چرا دوست داشتنی نیستم؟مغزم درد میکنه انقد فکر کردم و به نتیجه نرسیدم کاش به دنیا نمیومدم پر از حسرت پر از عقده لبریز از کلی حس بدم خدایا جسارت بده تمومش کنم تو پسم نزن ... من میرم ی قرصی چیزی بخورم شاید تونستم بخوابم شب بیکار بودی منتظرتم...

2790
2778
2791
2779
2792