2777
2789
عنوان

گلو درد شدید

108 بازدید | 15 پست

سلام به همگی بچه هامن از دوشنبه گلو درد دارم از دیشب دیگه خیلی شديد تر شد تا آخر شب هم نمیتونم برم دکتر چیکار کنم اگر راهکار امتحان شده دارین بگین خدا خیرتون بده🥺😣

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر زنجبیل بریز داخل چاییت و بخور.

و قرص نوافن یا ضددرد .

با اینا درمان کردم من

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

پودر زنجبیل بریز داخل چاییت و بخور.و قرص نوافن یا ضددرد .با اینا درمان کردم من

باشه نوافن هم تست میکنم

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
فقط برو دکتر چون من خودمم دنبال راه حل خونگی بودم این حرفای مسخره رو باور نکن ک میگن آبجوش بخور زنجب ...

اخر شب میرم حتما ولی الان وحشتناک گلو و گردنم درد میکنه

سفکسیم ۴۰۰ هر دوازده ساعت استامینوفن و سرماخوردگی هر ۸ ساعت

کلداکس همون سرماخوردگی نیست؟

بنظر من بهترین راه همون دکتر رفتنه اگ شرایطش هست الان برید

نه متاسفانه شب میتونم برم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز