2777
2789
عنوان

خانمهای باردار و مامانا

127 بازدید | 25 پست

من تو بیرون یا تلویزیون هر چی میبینم دوست دارم بخورم،بیشترش رو هم میگیرم میخورم،ولی نمیشه که همه چیو خرید اورد،بنظرتون اگه نخورم بچم چیزیش میشه؟تجربه داشتین؟

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

همش هوس شربت ابلیمو دارم حتی ناشتا

واسه من یکی دوتا نیست،ینی هرچی نشونم بدی دلم میخواد بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا

من ماماهستم استادمون هم میگفت ویار که زن میگه من یک چیزی میخام و باید حتما بخوره هیج جایی تو هیچ کتابی ثبت نشده انگار شده یک باور و تو ذهنت میمونه ومغزت اصرار داره که بخوره

مثل افرادی که پرخوری عصبی دارن و اصرار دارن حتما یک چیزی بخورن

نه والا من ماماهستم استادمون هم میگفت ویار که زن میگه من یک چیزی میخام و باید حتما بخوره هیج جایی تو ...

عزیزم آخه میگن اگه چیزی دلت بخواد نخوری چشمای بچت چپ میشه این حرف غلط وخرافاته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

من از هوش مصنوعی پرسیدم این رو. گفت این ها باورهای قدیمیه و پایه و اساس علمی نداره و هیچ اتفاقی برای جنین نمی افته اگر گوش ندی به هوست. گفت تا جایی که حالت خوب میشه بخور اون چیزی که هوس کردی اما قرص های مکملی که میخوری انقدر برای جنین مفید و کامله که نیازی نیست نگران چیزهاییکه هوس میکنی باشی.

خودمم تا جایی که منطقیه هوس هام رو میخورم. مثلا نمیدونم چرا همش دلم لوشک و دوغ میخواد. خب خوب نیست زیاده روی دوغ! از هوش مصنوعی پرسیدم گفت تا یه حدی بخور و گوش بده. بیشترش کار خوبی نیست.

ادب مثل عطر زدن میمونه، ما برای خودمون استفاده میکنیم اما دیگران هم ازش لذت میبرن، به نظرم ادب حیاتیترین و مهمترین ویژگیای هست که یک نفر میتونه داشته باشه، ادب فقط مختص به یک جای خاص نیست، آدم باید هرجایی و هر زمانی و در هر موقعیتی ادب داشته باشه، ادب دوست داشتن، ادب معاشرت، ادب عاشقی کردن، ادب رفاقت، ادب همکاری، ادب گفتگو که اینجا توی نی نی سایت خیلی مهمه، به زبون سادهتر ادب همون حرمت نگه داشتن خودمونه. با ادبها عالیجنابن. کسی که با ادبه حتی وسط بحث هم دوست داشتنیه، ادب خاصترین و کاریزماتیکترین ویژگی یک انسانه. با ادب باشید و به بچههاتون هم ادب یاد بدید. سودش به خودتون برمیگرده.

من از هوش مصنوعی پرسیدم این رو. گفت این ها باورهای قدیمیه و پایه و اساس علمی نداره و هیچ اتفاقی برای ...

منم چیزای شور حالمو خوب میکنه ومیخورم،یه چیزی رو هم واقعا دلم بخواد میخرم میخورم،ولی اینکه هرچی میبینم میخوام خیلی بده،شوهرم هم میگه برو هرچی میخوای بخر ولی نمیشه که کل خیابون جمع کنی،فقط میگم به بچه چیزی نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

ای وااای منم همینم😭😭😭🙏🏻 ۸ هفته حاملم

بخدا دیوونه شدم،یچیز ببینم یا اسمش بیاد میخوام،اینجوری که نمیشه،فقط خدا کنه به بچه چیزی نشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

وااای اینجا میومدم یکی مینوشت امروز سیب زمینی گرفتم من هوس میکردم

یکی به یکی تیکه مینداخت میگفت زرشک یا کشک من دلم کشک میخواست 😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عزیزم آخه میگن اگه چیزی دلت بخواد نخوری چشمای بچت چپ میشه این حرف غلط وخرافاته؟

بله

هرچیزی علت علمی خودش را داره

مثل اینکه میگن خورشید گرفتگی باشه دست بزنی شکت بچه ت لک میفته

من خودم یکبار هندوانه میخاستم نبود نخوردم اتفاقا چشمای بچه م درشت وکشیده س

منم چیزای شور حالمو خوب میکنه ومیخورم،یه چیزی رو هم واقعا دلم بخواد میخرم میخورم،ولی اینکه هرچی میبی ...

یه خانمی بود باردار بود

اینجا نوشته بود دلم میخواد یه گوسفند بکشم و بخورم 😐😐😐

خیلی خشن بود

بچه ها میگفتن عجب ویارت خیلی گرونه 😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وااای اینجا میومدم یکی مینوشت امروز سیب زمینی گرفتم من هوس میکردم یکی به یکی تیکه مینداخت میگفت زرشک ...

عزیزم هر چی دلت بخواد نخوری،به بچه چیزی میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️