2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره از متن درس املا میگن باید بنویسه از حکایت روانخوانی و شعر خوانی ها هم نمیاد بعدش انشا موضوع میدن ...

یعنی معنی لغت یا بازنگرنی به فارسی روان یا غلط املایی درمتن پیدا کنید اینا نداره فقط املا گفتنی هست؟

یعنی معنی لغت یا بازنگرنی به فارسی روان یا غلط املایی درمتن پیدا کنید اینا نداره فقط املا گفتنی هست؟

اره فقط یه متن میگن از متن درس ۱ تا ۹ فارسی نمره میدن

طبق آیین نامه امسال

تشدید نزاشتن کسر نیم نمره

همزه نذاشتن کسر نیم نمره

کلمه غلط کسر یک نمره

چسباندن نقطه ها به هم اگر سه تایی بود یک نمره

دوتایی بود نیم نمره

نستعلیق نوشتن هم کسر یک نمره از هر کلمه نستعليق یک نمره کم میشه بتید مرتب دندونه ها گذاشت

اره فقط یه متن میگن از متن درس ۱ تا ۹ فارسی نمره میدنطبق آیین نامه امسال تشدید نزاشتن کسر نیم نمرههم ...

مرسی عزیزم یعنی چی یعنی باید نقطه نقطه بنویسن چه مسخره مگه کلاس اولن تو املا کلاسی نقطه جدا نمیخواست ازشون که

انشا نکاتش چیه مثلا؟

بخش آغازین

بخش میانی

بخش پایانی

نداشتن غلط املایی

استفاده از ارایه های ادبی(هرکسی راحت می تونه تشبیه کنه)

پاکیزه نویسی(یه خط خوردگی کوچیک هم کسر یک نمره)

گذاشتن علائم نگارشی

خوش آغازین

به نظرم با یه بیت شعر تموم شه و دایره لغات بالا داشته باشه و ارایه زیاد نمره بالا گرفته میشه

مرسی عزیزم یعنی چی یعنی باید نقطه نقطه بنویسن چه مسخره مگه کلاس اولن تو املا کلاسی نقطه جدا نمیخواست ...

خواهش می کنم گلم

امسال آییین نامه جدید اومده متاسفانه بله دبیر ادبیاتی هست میگن من خودم بعد یه سال تمرین نتونستم نقطه جدا بنویسم چه برسه بچه ها🥴

و دبیران از همین الان همینطور تصحیح میکنه که بعد برای نهایی به مشکل نخورن بچه ها چون نهایی دیگه دست بچه ها نیست

باز قبل املا از دبیرش بپرسه اما اگر نهمه نهایی اینطوره