2777
2789
ايشاااااالا بارداري عزيزدلم

برو بزن بیا. انشالله مثبته عزیز دلم.  ریپلامون کن بفهمیم

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرااینقدعجله داریدواسه زدن بی بی چک بزاریدازموعدتون یه هفته گذشت بعدیاچندروزقبل میزنن بی بی یاروزموعد منفی هم باشه درکل روحیتون خراب میشه 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

ازبس درمورد بی بی چک گفتن تو سایت دیشب کلا خواب میدیدم کلی بی بی چک خریدم همشون رو دارم امتحان میکنم😂

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢
منفي بود

خب کلاروحیه ادم خراب میشه من اینقدبی بی چک منفی دیدم که کلاناامیدشدم که بعدهفت سال بی بی چک مثبت دیدم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

دوستان من دو تا بی بی چک گذاشتم یکیشو شب امتحان کردم یکیشم صبح روز بعدش دو تاش دو خط داش ولی اونیکا شب گذاشتم خط دومش یکم پررنگ تر بود.بی بی چک صبحم خط دومش خیلی خیلی کمرنگ بود.بعد رفتم از دادم برا اطمینا ممفی دراومد کلا خورد تو ذوقم  

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه...