2777
2789
عنوان

ایرانسل

149 بازدید | 10 پست

من چن ماه پیش ی خط ایرانسل گرفتم بعد وقتی بسته میخرم همش قط و وصل میشد نتم

الانم هرچی بشته میگیرم میزنه فعال شد ولی وقتی برنامه هارو باز میکنم میگه اینترنت ندارید

باید چیکار کنم انقد حرص خوردم🙁

الان که نت نیس

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

برای همه میزنه

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب بعضی برنامه ها باز میشه مثل فیلمو با همراه اول فیلمو باز میشه ولی باید اشتراک بخرم

بله بعضی از سایتها و برنامه های ایرانی باز میشن

متاسفانه محدودیت ایرلنسل خیلی بیشتر از همراه اول هست . من هر دو رو دارم و این موضوع رو چک کردم . هرچ ...

من خط ایرانسلم انگار از اول مشکل داشت قبلش هی قط و وصل میشد الانم هرچی بسته میخرم ولی بازم باز نمیشه🤦🏻♀️

خب مشکل داره خط ایرانسلم نمیدونم چطوری درستش کنم🥲

نه مشکل نداره اوضاع که اروم شد و اینترنت وصل شد اون وقت میبینید که همه چیز اوکیه

قبلشم نبود بخدا😂

خوب شما صبر کنید تا نت وصل بشه اگه دیدین اوکی نیس برید سمت نمایندگی ایرانسل

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز