2821
2789
عنوان

ایرانسل

147 بازدید | 10 پست

من چن ماه پیش ی خط ایرانسل گرفتم بعد وقتی بسته میخرم همش قط و وصل میشد نتم

الانم هرچی بشته میگیرم میزنه فعال شد ولی وقتی برنامه هارو باز میکنم میگه اینترنت ندارید

باید چیکار کنم انقد حرص خوردم🙁

الان که نت نیس

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

برای همه میزنه

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خب بعضی برنامه ها باز میشه مثل فیلمو با همراه اول فیلمو باز میشه ولی باید اشتراک بخرم

بله بعضی از سایتها و برنامه های ایرانی باز میشن

متاسفانه محدودیت ایرلنسل خیلی بیشتر از همراه اول هست . من هر دو رو دارم و این موضوع رو چک کردم . هرچ ...

من خط ایرانسلم انگار از اول مشکل داشت قبلش هی قط و وصل میشد الانم هرچی بسته میخرم ولی بازم باز نمیشه🤦🏻♀️

خب مشکل داره خط ایرانسلم نمیدونم چطوری درستش کنم🥲

نه مشکل نداره اوضاع که اروم شد و اینترنت وصل شد اون وقت میبینید که همه چیز اوکیه

قبلشم نبود بخدا😂

خوب شما صبر کنید تا نت وصل بشه اگه دیدین اوکی نیس برید سمت نمایندگی ایرانسل

2824
2823
2791
2779
2792