2821
2789
عنوان

کار زشتی کرد

839 بازدید | 29 پست

یکی از اشناها ، ی پنکک خرید بعد اومد گفت خوشم نیومد ازش خوب نیس

بعد چند روز برداشت اورد خونه ما ! گفت واس تو منم گفتم نمیخوام . ب زور گذاشت اینجا گفت فوقش خودم اینجا اومدنی استفاده میکنم ! قیمتش ۲۳۰ بود

چن روز بعد ز زد بیا اینجا کیک درست کنیم بخوریم. پودر کاکائو بخر پولشو میدم بهت . ز زدم گفتم قیمت پودر دویس تومنه میخوای بخرم گفت اره بخر میدم پولشو

ولی نداد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انقدر برام پیش اومده حساب کنم بعد اطرافیان به روی خودشون نیارن که نمیدونم چی بگمنه صرفا خریدن یک کال ...

باید هیچوقت مادر خرج نشی

مبلغش واس من زیاد نبود ولی حس بدی دارم میترسمم حرف بزنم بشم آدم بده

باید هیچوقت مادر خرج نشیمبلغش واس من زیاد نبود ولی حس بدی دارم میترسمم حرف بزنم بشم آدم بده

ببین تجربیات این چنینی به من ثابت کرده با ادما باید مدل خودشون رفتار کرد

خب بعضیا اصلا اهل تعارف نیستن ولی من به شدت هستم

دوستای نزدیکمم مثل خودم ان

مثلا من حساب میکنم تا ۳/۴ بار بهم میگن شماره کارت بفرست واقعا حداقل ۲ بارشو از ته دلم میگم نمیخواد باشه حالا

که بعد اونا خودشون مدام اصرار میکنن

ولی عده ای دیگه هم هستن که بار اول تعارف میکنی میپذیرن

که رفتار زشتی نیستا اصلا بالاخره مدل اخلاقیشونه

فقط باید بدونیم سیستم اخلاقی کی چجوریه

باید هیچوقت مادر خرج نشیمبلغش واس من زیاد نبود ولی حس بدی دارم میترسمم حرف بزنم بشم آدم بده

پنکک رو یه جوری برسون دستش و بعدم برای پودر کاکائو شماره کارت بفرس

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
پنکک رو ببر بده بگو به کار من نمیاد بده به کسیکه فکر نکنه بی حساب شده باهاتیا اینکه مثل خودش جای دیگ ...

بهش بگم پنکک رو من نمیخام میخوای بده ب کسی ک بدردش میخوره. بعد اگ گفت خودم اونجا اومدنی استفاده میکنم. میگم باشه. پس پول پودر کاکائو رو بزن

خوبه؟