خواهش میکنم به حماقتم نخندید و مسخرم نکنید.دخترا حتما تاپیکمو کامل بخونید طولانیه ولی به امید اینکه حتی برای یه دختر نجات بخش باشه زدم.
من دختر ساده و چشم و گوش بسته ای بودم.
من پارسال این موقعا درگیر یه رابطه اشتباه و یه آدم مسموم و عوضی شدم..دانشجو پزشکی بود منم حس میکردم ولی چ شاخیه. فراموش کرده بودم دانشجوهای پزشکی هم میتونن💩باشن. از سر ساده بودن فک میکردم دوسم داره و صداقت داره و علاقمون دوطرفه است.غافل از اینکه براش وقت پر کن و گزینه توی آبنمکش بودم☺️روزها جواب پیاممو نمیداد من فک میکردم آنلاین نیست درحالی که نمیدونستم دوتا خط داره.فک میکردم سرش شلوغه درحالی که میبینم آدما هر نیم ساعت یبار گوشیشونو چک میکنم...خیلی زیاده بخوام بگم خلاصه که تاواانش این شد که از شدت حجم استرسی که تحمل کردم هورمونام بهم ریخت و سندروم پلی کیستینگ گرفتم به علاوه تباه شدن کنکورم🙃و شب و روز گریه.
دوبار پس زده شدن از سمت پسره و خورد شدن غرورم و هوا برداشتنش.
ایشون که معرفی میکنم تراپیست خودم بوده و خیلی روحیه مو از اون دختر نازک نارنجی احساساتی به یه ورژن قدرتمند تبدیل کرده.
خیلی تو اون شرایط سخت به من کمک کردن من حتی به مادرمم نتونستم دردمو بگم💔 حتی جلسه اول هزینه نداشتم بعداً بهشون پرداخت کردم.
هیچوقت اون روزای سخت یادم نمیره بخاطر همین حس میکنم مدیونشم و همیشه اینجا اگر کسی از همجنسای خودم نیاز داشته باشه معرفی میکنم فقط بخاطر اینکه خریتایی ک من کردم رو دختری تکرار نکنه...
هزینه شون نسبت به بیرون خیلی مناسبه اگر کسی حس میکنه برای رابطه اش نیاز داره درخواست بده بهش معرفی کنم.
به امید روزی که هیچ دختری از سر ساده بودن و بی سیاستی خودشو داغون نکنه و بلایی که من سر خودم آوردم رو سر خودش نیاره که همه روحیه و هم سلامت جسمانیش رو از دست بده.
من هنوز با پلی کیستینگ دارم دست و پنجه نرم میکنم.با ترس و لرز میتونم یه شکلات بخورم.هر ماه باید خدا خدا کنم که ای کاش پریود شم.
هنوز عواقب پف و ورم تو صورت و بدنمه و دوست و فامیل فکر میکنن قرص میخورم که چاق بشم🤣و میگن اسم قرصتو بگو ماهم بگیریم نمیدونن که از چ درد و رنجیه.
ببخشید طولانی شد اما خواستم بگم که دخترای دیگه درس بگیرن.
من خطا کردم اما شما نکنید با خودتون اینکارو.
پسرا ارزش یک لحظه فکر کردن هم ندارن💔😓